Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Jest i to całkiem wyraźnie oznaczona. Na forum są nawet zdjęcia forum/viewtopic.php?p=846990
Może problem z tym, że Zivogosce nie jedno ma imię
Pozdrawiam
K
Janusz Bajcer napisał(a):Toples na plaży mnie też nie przeszkadza, ale "całkowite golasy" - starzy i młodzi powinni wg mnie opalać się na plażach FKK lub w ustronnych zatoczkach.
więc większe znaczenie ma to, że nago niż to gdzieThemoon napisał(a):...i chce skorzystać z uroków plaży FKK bądź innej ustronnej
krombocher napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Jest i to całkiem wyraźnie oznaczona. Na forum są nawet zdjęcia forum/viewtopic.php?p=846990
BeJur napisał(a):Dzieci naśladują dorosłych. Jeżeli rodzice robią z czegoś chorą sensację, to tym małym też zaczyna świtać, że coś może być nie tak.
Wszystko co jest traktowane naturalnie - tak samo jest traktowane przez dzieci.
BeJur napisał(a):A hasło - że babcia padnie na zawał jak sie dowie, ze ludzie na plaży są goli .............
krombocher napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Pozdrawiam
K
Anai napisał(a):Janusz, spójrz na fotki... no główne plaże, to to nie były...
Poza tymwięc większe znaczenie ma to, że nago niż to gdzieThemoon napisał(a):...i chce skorzystać z uroków plaży FKK bądź innej ustronnej
Janusz Bajcer napisał(a):Ok, w takim razie poczytam co mu radzicie.
raffiu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Jest między Zivogosce Porat a Małą Dubą, (chyba oficjalna - przynajmniej oznaczona napisem ), Jest między Zivogosce i Igrane, oraz między Zivogosce Blato a Uvala Velika Duba. Nago opalać można się na odcinku plaży między portem w Blato a plażą Kampingu Dole (zdjęcia koleżanki Anai)
raffiu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Jest między Zivogosce Porat a Małą Dubą, (chyba oficjalna - przynajmniej oznaczona napisem ), Jest między Zivogosce i Igrane, oraz między Zivogosce Blato a Uvala Velika Duba. Nago opalać można się na odcinku plaży między portem w Blato a plażą Kampingu Dole (zdjęcia koleżanki Anai)
Janusz Bajcer napisał(a):raffiu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Živogošce nie ma plaży FKK
Już wyjaśniałem, że nie było jak ja byłem, a relacji nie czytałem.
themoon napisał(a):Anai nie chodzi o chęć poopalania tyłka, ale o Wasz osąd.
themoon napisał(a):Dziękuję za podzielenie się spostrzeżeniami, ale rozumiem, że Wy byliście ubrani na tej plaży.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja