Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK z dzieckiem

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcel232
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcel232 » 27.02.2012 22:16

dobra czas chyba zmienic temat. mialo byc o dzieciach na fkk a jest o napletkach albo ich braku hehe
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 27.02.2012 22:16

Chyba sobie włączę "śledź(a)" w tym temacie... jest rewelacyjny :lol:
marcel232
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcel232 » 27.02.2012 22:18

zebik napisał(a):
marcel232 napisał(a):
zebik napisał(a):
marcel232 napisał(a):ja napletka nie mam

to se kup na allergro albo w mięsnym z podrobami :D :D :D

hehe wierz mi nie chcialbym go z powrotem - wlasnie dlatego ze sie nic nie kisi :)

jak się myje to się nie kisi, a jak się go myje w gatkach to się może ukisić

ale jak go myc w drodze do cro?
ja nawet po 20h za kolkiem dojezdzam niezakiszony :) - co potwierdza zonka :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2012 22:19

marcel232 napisał(a):
zebik napisał(a):
marcel232 napisał(a):
zebik napisał(a):
marcel232 napisał(a):ja napletka nie mam

to se kup na allergro albo w mięsnym z podrobami :D :D :D

hehe wierz mi nie chcialbym go z powrotem - wlasnie dlatego ze sie nic nie kisi :)

jak się myje to się nie kisi, a jak się go myje w gatkach to się może ukisić

Ja jeżdżę bez gaci... 8) U mnie potwierdza celnik 8)
marcel232
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcel232 » 27.02.2012 22:20

dobra ludki ja na razie musze spadac - troche trzeba popracowac bo na nockach jestem :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2012 22:21

marcel232 napisał(a):

jeśli potwierdza organoleptycznie to pewnie ma rację, a Ty jesteś szczęściarz, bo jak tylko na węch no to się zastanów czy niezakiszony :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.02.2012 22:24

zebik napisał(a):
BeJur napisał(a):Zebik .... poplułam monitor przez Ciebie :)

Wytrzyj gatkami z basenu :D :D

No to widzę, że ściereczki już nie muszę szukać :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 08:13

zebik napisał(a):... a Ty się wstydzisz po basenie zdjąć slipki pod prysznicem.

Pudło.
Już pisałem, ja się tylko dostosowuję swoim zachowaniem do otoczenia. Nie mój basen, nie ja go budowałem, nie ja ustalam zasady.
Chyba nawet jest wywieszka z informacją aby "szanować intymność innych".

Może jest tak ponieważ prysznice są tak rozmieszczone, że jak się wychylisz zbyt mocno to jesteś widziany przez osoby będące na basenie. Jak po prysznicu idziesz do przebieralni, do swoich szafek .... jesteś na 100 % widziany przez aktualnie się kąpiących. Nie można przejść będąc niewidzialnym.

Tak zastałem, tak tam jest i koniec. Trzeba to tylko zrozumieć i przyjąć do wiadomości.

Jestem pewny, że każdy z tutaj czytających i dla których jest to "szok" ...... tam, w realu zachowa się tak jak inni. Tutaj można sobie popisać.
O moją higienę proszę się nie martwić. Nie chcę być złośliwym więc .... :lol:
pzdr.

ps
Na ten basen przychodzą osoby z kilku dużych firm (wykupione pakiety). Porządne to firmy, porządni to ludzie. Nie posądzał bym ich o zaściankowość a wręcz odwrotnie. Chyba tą drogą należałoby iść. Tak myślę.
Ostatnio edytowano 28.02.2012 08:35 przez woka, łącznie edytowano 1 raz
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 08:18

zebik napisał(a):Woka normalnie miałem Cię za starszego, porządnego i CZYSTEGO faceta, .....

Dobrze myślisz. Idź tą drogą. :lol:
Nie wiem tylko dlaczego "czystego" napisałeś dużymi literami.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2012 08:31

woka napisał(a):
zebik napisał(a):Woka normalnie miałem Cię za starszego, porządnego i CZYSTEGO faceta, .....

Nie stresuj się :D :D trochę się z ponabijaliśmy i było wesoło. Czystego znaczy umytego od stóp do głowy (bez gatków) :D :D :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 08:42

zebik napisał(a):
woka napisał(a):

Nie stresuj się :D :D trochę się z ponabijaliśmy i było wesoło. Czystego znaczy umytego od stóp do głowy (bez gatków) :D :D :D

Zauważyłem ...... przyjąłem to z uszanowaniem. Czasami trzeba się rozerwać. Dobry humor to podstawa. :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 28.02.2012 09:34

woka napisał(a):Pudło.
Już pisałem, ja się tylko dostosowuję swoim zachowaniem do otoczenia

Jeszcze nie spotkałem basenu gdzie było by napisane aby brać prysznic w kąpielówkach. Jeśli jest info to wręcz odwrotne i często obrazkowe, zwykle info brak. Ja gdy się umyje zawsze jeszcze w żelu piorę kąpielówy aby mi nie śmierdziały chlorem. Naprawdę bym się zdziwił gdybym trafił na basen który zabrania się porządnie umyć zarówno przed jak i po basenie :cry: . Basenów w Polsce znam kilkadziesiat
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.02.2012 09:43

piotrulex napisał(a):Jeszcze nie spotkałem basenu gdzie było by napisane aby brać prysznic w kąpielówkach.

hmmmmm...... żeby było napisane to ja chyba też nie widziałem (nie spotkałem). Jeżeli był, to nie zauważyłem.
Bubbu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubbu » 28.02.2012 11:40

"ZAKAZ KĄPIELI NAGO w czasie grup szkolnych pod natryskami" - cytat z napisu na basenie MOSiR w Stalowej Woli. Tamże nakaz saunowania w kostiumiach kąpielowych
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2012 11:58

woka napisał(a):Tak zastałem, tak tam jest i koniec. Trzeba to tylko zrozumieć i przyjąć do wiadomości.

Jestem pewny, że każdy z tutaj czytających i dla których jest to "szok" ...... tam, w realu zachowa się tak jak inni. Tutaj można sobie popisać.

Jeśli nie byłoby nakazu kąpieli w gaciach, to ja bym się w nich nie kapał, choć inni mogliby nawet w tureckich kożuchach się kąpać :):) Nie zachowywał bym się "jak inni" To raczej ich problem. Drogę do przebieralni pokonuje w ręczniku. To normalne. Może dlatego, że pracuje w miejscu, gdzie branie prysznica grupowo na koniec roboty i po zajęciach to normalne zachowanie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK z dzieckiem - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone