Frisco napisał(a):szersza odpowiedź dla B&E
1. tak ale ze względu na szczyt sezonu będziecie dłużej szukać,
szczególnie widokowe są parcele na górce nad mariną
2. darmowe są leżaki a także parasole, zarówno na plażach jak i na basenie
3. wszędzie są stojaki na rowery nie ma z tym problemu,
rowerem można wjechać i wyjechać z valalty także w czasie ciszy nocnej (autem nie)
4. tak, najłatwiej pływać na sup-e w zatoczce obok zjeżdżalni bo nie ma tam fal
B&E napisał(a):Dzięki Frisco za szersze info.
Na górce to mowa o percelach z nr. 11XX czy 247X-25XX?
Tak patrzylismy, wedle wujka Google mapy satelitarne to bardziej zalesione są 88X-10XX, ale być może są to stare zdjęcia.
Które wedle Ciebie były by najlepsze, gdzie uderzać od razu żeby nie marnować czasu na poszukiwania...
Mamy kolejne pytanko, chodzi o cenę percela bo wedle cennika jest jedną a na mapie organizacyjnej jest kilka kolorów znaczy chodzi o sektory a cena jedna czy kolor i coś dodatkowo płatne?
Na pewno sup będzie tam gdzie mniejsze fale, bo to będzie pierwsze użycie sprzętu.
A co do stroi to na wodzie obowiązuje kamizelka i okrycie czy można naturalnie?
Pozdrawiamy
B&E napisał(a):Bluesman...
Całkowicie nie rozumiem twojego pytania czy objaśnienia...
Jedziemy pierwszy raz na camp fkk i chcemy dopytać stałych bywalców jak i co żeby nie błądzić i marnować czasu wypoczynku na szukanie i zapoznanie z terenem... To w trakcie pobytu będziemy poznawać Valalte.
Pytamy o rzeczy których nie wiemy lub chcemy się upewnić czy faktycznie tak jest..
Na moje rozumowanie do tego służy forum.. Czy może jestem w błędzie... Jeżeli tak to proszę o oświecenie.
Kolejną sprawą jest to że takie info przyda się nie tylko nam ale wszystkim którzy by chcieli odwiedzić Valalte.
Nikt z nikim się nie umawia na... Nawet nie wiem co to znaczy...
Pozdrawiam E&B
B&E napisał(a):A no widzisz bluesman, tego nie wiedzielismy, ale ok.
Tu nam kolega dał odp. Na forum nie pw.
Zgodnie z naszą naturą traktujemy wszystkich z szacunkiem i wyrozumiałością, życie jest wtedy piękniejsze.
Pozdrawia serdecznie E&B
Powrót do Naturystyczna Chorwacja