doportu napisał(a):Przeginają to fakt, ale obiektywnie to trudno porównać Solaris do Valalty..., ośrodek mniejszy, skromniejszy,basen nieporównywalny, plaże ...,nie wiem jak teraz ale za leżak i parasol nad wodą trzeba było płacić, no i najważniejsze brak portu...
doportu napisał(a):Nie chciałbym skłamać, ale byliśmy chyba w zeszłym roku albo dwa lata temu u znajomych w odwiedzinach przez parę godzin i sam widziałem na własne oczy wkopane parasole i leżaki obok nich, a na parasolu kartka że zestawy są płatne...,oczywiście to jest szczegół i nie mówię że mi się tam nie podobało ale różnica jest:).
Nasi znajomi bywają co roku w Valalcie i w Solarisie na przemian czerwiec-wrzesień i sami mówią że klimat Valalty jest niepowtarzalny, a ja mam wrażenie że różnica w cenie chyba nie jest taka duża...
doportu napisał(a):Chciałem przeprosić , nie zrozumieliśmy się, ja nie brałem pod uwagę parceli bo jakoś nas to nie dotyczy, miałem na myśli ceny apartamentu...,
Musiałem kiedyś wybrać czy przyczepa kempingowa czy podłodziowa i zostało przy tej drugiej
przyjmijmy że w jednym miejscu jest pięknie i drogo, a w drugim jest pięknie i bardzo drogo...
Powrót do Naturystyczna Chorwacja