napisał(a) doportu » 05.02.2017 01:32
Abi napisał(a):Witajcie
Jest cennik, ok, ale Wy tam bywacie i wiecie za co trzeba dokladnie zapłacic. Napiszecie mi ile wyniesie mnie wstep na jeden dzien bez noclegu za dwoch dorosłych i jedno malutkie dziecko z pozostawienien auta na parkingu?
Cześć Abi, my nie potrafimy odpowiedzieć Wam na to pytanie, po prostu nie wchodziliśmy do ośrodka jako goście..., na pewno jest jakaś opłata ale nie chce spekulować w jakiej wysokości.
Myślę że jak chcecie zwiedzić ośrodek to powinni wpuścić Was za darmo, tak jak nas wpuszczali bez problemów jak zwiedzaliśmy inne ośrodki FKK w pobliżu, ale jeśli chcecie przyjechać na cały dzień i skorzystać z uroków ośrodka (plaże,basen,restauracje,port itp) to wypada zapłacić żeby nie robić dziadostwa...,
Myślę że to sprawa groszowa, w granicy cenny pizzy a co do parkingu to jest z prawej strony bramy wjazdowej parking dla gości ogrodzony (pewno płatny), a z lewej nieogrodzony na dziko za darmo ale tam też stoją auta czasem po parę dni, a droga się kończy na bramie wjazdowej więc jest całkowicie bezpiecznie.
Jednym słowem, wiem że nic nie wiem
, ale mam nadzieje że inni pomogą.
pozdrawiamy