naturysta-06 napisał(a):piotrulex napisał(a):naturysta-06 napisał(a):
Zdaje się, że niektórzy źle zrozumieli mój wpis. Administracja Valalty nie dyskryminuje singli (niezależnie od płci), tylko znalazła dodatkowy sposób na wyciągniecie dodatkowej kasy . (Podobnie jak w hotelu jedna osoba w pokoju 2 osobowym płaci za 2 osoby)
Dla mnie to też nie dyskryminacja. To bardziej zniechęcanie do samotnego przyjeżdżania w 99% samotnych mężczyzn
Jest to bardzo dobre rozwiązanie
Często śpię w hotelach. Teraz jakoś nie widuje pokoi 1-osobowych gdyż 2-ka stała się raczej takim standardem. Mam kilka ulubionych, zawsze biorę 1-kę i zawsze dostaję 2-kę. Cena za 1-kę zawsze jest niższa od 2-ki tylko czasami jest to dosłownie 20-30zł czyli koszt śniadanie i prania ręcznika a czasami cena 2-ki jest prawie 2x razy wyższa niż ten sam pokój dla 1 osoby
Samotni panowie na nagich plażach, campingach czy nawet imprezach saunowych nie są zwykle mile widziani i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i je te ograniczenia ze szczerego serca popieram, zwyżki w cenniku tym samym również
Jak z wpisu wynika nie należysz do osób tolerancyjnych a tacy w większości są prawdziwi naturyści...
Swoją informację zamieściłem, ponieważ przed dwoma laty byłem świadkiem opisanej sytuacji w recepcji Valalty a dotyczącej naturysty z Czech.
Pozdrawiam!
Tolerancyjny? Jestem bardzo tolerancyjny
Naturysta? Kto to taki według Ciebie? My nie jesteśmy naturystami a tym bardziej tymi jedynymi, najlepszymi i "prawdziwymi" . My po prostu nie używamy odzieży wtedy gdy nam ona przeszkadza, np. na plaży, w saunie czy pod prysznicem