michalkrak napisał(a):my juz po .... szybko mija tam czas.. pojechalismy w ciemno ponieważ nie bylo mozliwosci zarezerwowac nic wczesniej ( tzn od miesiaca probowalem ale nie ma takiej opcji niby pelne obłożenie) z całym ekwipunkiem namiotowym ...na recepcji pani znalazla nam mobilhoma niestety masakra cena za140 euro za dobe na 4 dni a potem zmiana meldunku na mobilhoma obok na 3 dni wiec daliśmy rade.. choć cena zabija ale mobilhome wypas , na przyszły rok chyba juz teraz trzeba zarezerwowować..
kolgreen napisał(a):Czy zaobserwowaliście może w jaki dzień najlepiej przyjechać z namiotem na Valalte?
Sam przyznam, że nie zauważyłem, by w jakiś dzień "były wyjazdy".
Przeraża mnie to szukanie miejsca po całonocnej podróży.
Sporo osób tam jeżdżących umawia się na forach i zwyczajnie zajmują po sobie miejsca, to i ja zapytam
Może ktoś z forumowiczów będzie opuszczał Valalte na koniec lipca / początek sierpnia i przekaże w posiadanie grunt?
doportu napisał(a): Przyznam ze zastanawia mnie to pytanie..., my co prawda nie korzystamy z "gruntu", ale z obserwacji nigdy nie widziałem problemów szczególne z namiotem, no bo przy przyczepie czy kamperze to jeszcze sprawa dobrego, równego dojazdu itp.
doportu napisał(a):Teraz jak się Valalta rozrosła w prawo od recepcji to chyba nie ma żadnego problemu..., rozumie że można chcieć przy samym basenie, ale czy nie warto 50 metrów dalej i mieć więcej spokoju...
kolgreen napisał(a):doportu napisał(a): Przyznam ze zastanawia mnie to pytanie..., my co prawda nie korzystamy z "gruntu", ale z obserwacji nigdy nie widziałem problemów szczególne z namiotem, no bo przy przyczepie czy kamperze to jeszcze sprawa dobrego, równego dojazdu itp.
Namiot czy przyczepa, co za różnica? I tak trzeba zająć "działkę". Chyba większość działek na Valalcie nie jest problematyczna dla kamperów i w sumie głównie są kampery/przyczepy. Namiotów to ja się niewielu doliczyłem ...
piotrulex napisał(a):Jeśli mówimy o parcelach to OK
piotrulex napisał(a):Jeśli mówimy o strefie nieparcelowanej to jest różnica
kolgreen napisał(a):
Namiot czy przyczepa, co za różnica? I tak trzeba zająć "działkę". Chyba większość działek na Valalcie nie jest problematyczna dla kamperów i w sumie głównie są kampery/przyczepy. Namiotów to ja się niewielu doliczyłem ...
piotrulex napisał(a):Jeśli mówimy o parcelach to OK
piotrulex napisał(a):Jeśli mówimy o strefie nieparcelowanej to jest różnica
Powrót do Naturystyczna Chorwacja