napisał(a) Jaron » 03.01.2014 17:43
Witam. Skoro zostałem wywołany do odpowiedzi, nie pozostaje mi nic innego jak podzielić się własnymi odczuciami na temat pobytu w Mobilach. Ja osobiście zajmowałem 4 osobowy (2+2)- 24m powierzchni. Nie przeszkadzał mi samochód,który stał obok domku, nie ma mowy o smrodzie spalin, czy gumy. Jest bardzo intymnie, do kolejnego domku jest kilka ładnych metrów, oprócz tego wokół jest pas zieleni, który skutecznie chroni nas przed ew. wzrokiem innych urlopowiczów. Przed domkiem jest spory placyk, na którym śmiało można rozłożyć duże leżaki i jeść posiłki przed domem przy dość sporym stole. Na wszystko jest tam miejsca naprawdę dosyć. No i oczywiście wspomniana klimatyzacja, która w pewnych momentach dnia jest nieoceniona. Panie, które zajmują się sprzątaniem zaglądały do nas codziennie, oczywiście dyskretnie bo pod naszą nieobecność. Codziennie też były zmieniane ręczniki. Co do pościeli chyba nie ale tak co dwa-trzy dni także była świeżutka. Wszystko super. Nie ma się do czego przyczepiać. Gorąco polecamy. Również w tym roku zarezerwowaliśmy z żoną mobilhoma. I na pewno nie będziemy nawet przez sekundę żałować.
Pozdrawiamy i namawiamy.