naturysta-06 napisał(a):Obie formy: "na Istrze", jak i "na Istrii" są w jezyku polskim dopuszczalne. Chyba, że uczyli nas inni poloniści... .
Pozdrawiam!
naturysta-06 napisał(a):cóż... siła złego na jednego... Skoro Was to satysfakcjonuje, to przyznaję Wam rację, aby zakończyć dyskusję
Też jestem zwolennikiem kultury języka.
Pozdrawiam! [/b][/i][/i]
piotrulex napisał(a):naturysta-06 napisał(a):cóż... siła złego na jednego... Skoro Was to satysfakcjonuje, to przyznaję Wam rację, aby zakończyć dyskusję
Pozdrawiam! [/b][/i][/i]
Dlaczego niby my Ci źli?
Jeśli mamy rację to wypada podziękować
naturysta-06 napisał(a):piotrulex napisał(a):naturysta-06 napisał(a):cóż... siła złego na jednego... Skoro Was to satysfakcjonuje, to przyznaję Wam rację, aby zakończyć dyskusję
Pozdrawiam! [/b][/i][/i]
Dlaczego niby my Ci źli?
Jeśli mamy rację to wypada podziękować
Przyznałem rację, aby zakończyć dyskusję Dziękuję za uwagi Satysfakcjonuje?
naturysta-06 napisał(a):napisał(a) piotrulex » 06.08.2014 08:34
….Tak, człowiek sie uczy całe życie…
- dyskusja i wymiana stanowisk jest sympatyczna, aczkolwiek nie chodzi mi o nabijanie postów,
- również i Ty czegoś ode mnie się dowiedziałeś - vide opłata za singli na Valalcie ... i też mi nie podziekowałeś
- nie dyskutowałem na temat plaż swingerskich, tylko sprostowałem, że nie ma tam takich
CYTAT: "to nie jest plaża swingerska, to jest po prostu plaża, gdzie wszystko jest dozwolone i na ogół odbywa się w parach, lub waskim gronie znajomych. Sytuacje stricte swingerskie mają raczej rzadko miejsce."
Pozdrawiam!
piotrulex napisał(a):naturysta-06 napisał(a):napisał(a) piotrulex » 06.08.2014 08:34
….Tak, człowiek sie uczy całe życie…
- dyskusja i wymiana stanowisk jest sympatyczna, aczkolwiek nie chodzi mi o nabijanie postów,
- również i Ty czegoś ode mnie się dowiedziałeś - vide opłata za singli na Valalcie ... i też mi nie podziekowałeś
- nie dyskutowałem na temat plaż swingerskich, tylko sprostowałem, że nie ma tam takich
CYTAT: "to nie jest plaża swingerska, to jest po prostu plaża, gdzie wszystko jest dozwolone i na ogół odbywa się w parach, lub waskim gronie znajomych. Sytuacje stricte swingerskie mają raczej rzadko miejsce."
Pozdrawiam!
Tak, faktycznie, jak byk napisałeś, że nie ma tam takich
naturysta-06 napisał(a):napisał(a) piotrulex » 06-08-2014 14:12
..............
Jak widzę, lubisz mieć ostatnie słowo w dyskusji... .
A propos pierwszego wątku dyskusji, to dysponuję mapą (z okresu Jugosławii), wydaną w Ljubljanie, gdzie półwysep nazywa się ISTRA a nie ISTRIA...
Pozdrawiam!
Powrót do Naturystyczna Chorwacja