Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK Bunculuka - pytanie w kwestii basenu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 07.05.2006 09:16

czy jest tam basen, czy woda slodka czy slona, jakie ma mniej wiecej wymiary?

na campach na ktore jezdzimy musi byc koniecznie basen ze slodka woda i to taki gdzie mozna w miare poplywa a nie odpychac sie kolanami od dna.

przeciwienstwem naszych wymagan byla np. Monsena a idealem Ulika

moze ktos oprocz Bunculuki podsunie cos jeszcze
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 07.05.2006 12:07

Baseny są na Valalcie,Koversdzie i kilku innych campach (wystarczy sprawdzić legendę campu,polecam stronkę camping.hr),ale nie wiem czy baseny są napełniane słodką wodą.Jak byłem na Korculi w hotelu Bon Repos,to hotelowy basen był napełniany wodą morską,więć na kampach baseny chyba też są napełniane wodą morską.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 07.05.2006 15:10

saturn_18 napisał(a):Baseny są na Valalcie,Koversdzie i kilku innych campach (wystarczy sprawdzić legendę campu,polecam stronkę camping.hr),ale nie wiem czy baseny są napełniane słodką wodą.Jak byłem na Korculi w hotelu Bon Repos,to hotelowy basen był napełniany wodą morską,więć na kampach baseny chyba też są napełniane wodą morską.

czy morska czy slodka to kwestia dla nas bardzo istotna

pytam sie bo moze ktos byl i powie jak jest naprawde a chyba to mnie raczej nie interesuje

na lepszych campach jest slodka :lol:
GraS72
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GraS72 » 13.06.2007 17:25

Witam
Basenu tam nie ma na 100% ale za to jest naprawdę przepięknie. Ośrodek położony jest w wąwozie schodzącym dość stromo i bardzo malowniczo do morza. Na zboczach wąwozu pasą się kozy. Teren jest dość mocno zalesiony.
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 23.06.2007 09:51

Basenu nie ma.
Nie wiem dlaczego zależy ci tak bardzo na basenie. Aby kożystać z basenu nie trzeba jechać na Chorwację....
A tak serio to jeżeli chodzi o płyciznę to kompielisko jest bardzo dobre, bo dno łagdnie schodzi w dół. A jeżeli chodzi o sól to na plaży są prysznice.
Nie upieraj się przy tym basenie tylko jeź na fkk Bubculuka, a napewno nie pożałujesz. Tam jest jak w bajce...
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 03.07.2007 11:54

kopaj napisał(a):Basenu nie ma.
Nie wiem dlaczego zależy ci tak bardzo na basenie. Aby kożystać z basenu nie trzeba jechać na Chorwację....
A tak serio to jeżeli chodzi o płyciznę to kompielisko jest bardzo dobre, bo dno łagdnie schodzi w dół. A jeżeli chodzi o sól to na plaży są prysznice.
Nie upieraj się przy tym basenie tylko jeź na fkk Bubculuka, a napewno nie pożałujesz. Tam jest jak w bajce...

dno jest mo obojetne, prysznice na plazy uwazam za standard a ich brak jest dla mnie dyskwalifikacja i nieporozumieniem

basen ze slodka woda uwazam za konieczny dodatek - moja zona nie lubi slonej wody a zreszta dziecko dorasta i ciezko mi bedzie wytlumaczyc ze to co w morzu szczypie w oczy. tez bylo dla mnie dziwne ze jada do tak swietnego kraju z pieknym, cieplym morzem a pytaja sie o basen - przypadkiem na takim wyladowalem i juz przepadlem.

aquaaerobic o 9.00 rano - super a w morzu sobie nie wyobrazam :)

ponadto w basenie jest zimniejsza woda co czasem jest wazne dla odpowiedniego schlodzenia, morska czasami malo chlodzi :)

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone