Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK Bunculuka - Baska - pytajcie

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 10.07.2004 16:29

Byłem w Baśce i choć na tekstylnym biwakowałem to spacerkiem miałem okazję zobaczyć ten camp.
Jedno mogę powiedzieć,jest bardzo ładnie usytułowany w zatoczce,bardzo ładna plaża i spacerkiem do Baśki nie więcej jak 10-15 min drogi (nieco za sama miejscowością).
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 10.07.2004 22:08

wszystko sie zgadza - taki spacerek w nocy robi bardzo dobrze - a po spacerku nie ma to jak chorwackie winko pite na plazy - mozna sie rozmazyc....
majus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) majus » 10.07.2004 22:57

gladiatrix_24 napisał(a):wszystko sie zgadza - taki spacerek w nocy robi bardzo dobrze - a po spacerku nie ma to jak chorwackie winko pite na plazy - mozna sie rozmazyc....

i rozmnożyć .... :roll:
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 10.07.2004 23:53

majus napisał(a):
gladiatrix_24 napisał(a):wszystko sie zgadza - taki spacerek w nocy robi bardzo dobrze - a po spacerku nie ma to jak chorwackie winko pite na plazy - mozna sie rozmazyc....

ja tego nie pisalem :wink: :wink: :wink:
majus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) majus » 11.07.2004 00:20

gladiatrix_24 napisał(a):
majus napisał(a):

ja tego nie pisalem :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink:
EweKot
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) EweKot » 13.07.2004 12:18

Ja też wyjeżdżam do Chorwacji na ten camp więc mam pytanie czy toalety są w miarę ok? Wiem o tym że prysznice spoko, ale nic nie wiem o toaletach. A ha. Czy olejki do opalania należy brać o duzym faktorze-jak dużym? boję się by się nie spiec już pierwszego dnia. A wyjeżdżam ok.6 sierpnia.A tak ogólnie to camp jest spoko? Bo wolę inną opinię- niż mojego chłopaka (który już tam kiedyś był z rodzicami).
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 13.07.2004 15:11

toalety sa w miare OK - mozna to tak okreslic - ja do nich nic nie mialem, prysznice sa OK jak na dzikim zachodzie (wiadomo o co chodzi), co do olejkow to najlepszym olejkiem jest parasol przeciwsloneczny - ale takze jakies balsamiki z filtrami tez sie moga przydac - zalezy to o typu cery,
na pytanie czy camp jest spoko - odpowiadam jest bardzo spoko- w tym terminie co jedziesz moze byc tloczno ale znajdziecie chyba kawalek dla siebie

BTW jaka ta opinia tego Twojego chlopaka jest?
juli
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) juli » 14.07.2004 09:41

Oj, gladiatrix, masz ubiegłoroczne wrażenia w sanitariatów. W tym roku oddano je po remoncie. Są wręcz sterylnie czyste, świeżusieńkie i zachodnioeuropejskie, nowiusie kafeleczki, cała zabudowa w środku, dodatkowe prysznice, toaleta dla dzieci (rozmiar mini:))) kabiny dla mamy z bobaskiem i zamykane kabiny z umywalkami. Przynajmniej tak teraz wygląda ten centralny sanitariat, w pozostałych nie byłam.

Serdeczności
Juli

ps. Żadnych westernowych drzwi pod prysznicami :cry: - lubiłam ten folklor.
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 14.07.2004 10:01

wow to niezle - pewnie dorobili sie rok temu i zaszaleli - jednak ja osobiscie z moja partnerka nie mielismy zastrzezen do kowbojskich drzwiczek przy prysznicach - sam przyznasz ze byly urocze - mam nadzieje ze nie zrobili tego zbyt nowoczesnie tzn chodzi mi o to zeby byl ten klimat ktory bylo czuc jeszcze rok temu - sam jestem bardzo ciekawy jak to wyglada.... czy masz moze jakies fotki - jesli tak to poprosilbym o mail z kilkoma przykladowymi - pozdrawiam

mailto: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 14.07.2004 10:20

tak jak jestem na wakacjach uwielbiam robic fotki kiblom :) nie no oczywiscie zart :) pozdrawiam :)
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 14.07.2004 10:35

ja tam pare mam - dobrze fotografuje miejsca w ktorych bylem :wink:
EweKot
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) EweKot » 14.07.2004 13:46

czy ktoś by mi pokazał swoje jakieś zdjęcia z tego campu? chciałabym zobaczyć, bo niestety mój chłopak ma tylko fotki z plaży. A co do jego relacji z wakacji to jest tam spoko- natłok ludzi nie przeszkadza, piękne widoki, ładna plaża, życzliwi ludzie, nie kradną-więc o rzeczy nie trzeba się obawiać i wiele innych samych dobrych rzeczy. Negatywnego nic nie usłyszałam, może ktoś zna inną stronę tego campu?
gladiatrix_24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gladiatrix_24 » 14.07.2004 14:06

na poprzedniej stronie wklejalem link do ich stronki - powtorze go raz jeszcze....
http://www.hotelibaska.hr/hr_camp_bucunluka.html
EweKot
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) EweKot » 14.07.2004 14:30

dziękuję :D
Greg001
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Greg001 » 14.07.2004 20:32

jest ok, Dzięki
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK Bunculuka - Baska - pytajcie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies