Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK Baldarin

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.06.2009 19:20

Nasza mloda ma nieco ponad 3 latka i na dobrym dojsciu do wody bardzo nam zalezy wiec pewnie nie bedziemy kombinowac i wpadniemy na Bunculuke a ozniej sprawdzone Istryjskie campy. Dzieki
Sławek i Bogusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sławek i Bogusia » 14.06.2009 13:11

Witam
Zostało nam do wyjazdu jeszcze 44 dni i co chwila zmieniam plany
Poza Bunculuką bo tam pojedziemy na pewno
Mam pytanie do osób co byli już na Valalta
bo według cennika wychodzi mi za dobę 2 osoby + 5 latka, auto, namiot ponad 40 Euro, z tym że jest tam tylko 1 opcja - Parcel (car, tent/caravan) + electricity - 14,5 euro, nie ma opcji typu miejsce namiotowe bez prądu,
Jaki faktycznie jest koszt pobytu 1 doby dla 2 osób z dzieckiem 5 letnim, namiot + auto bez prądu i nie musi to być parcela :roll:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 15.06.2009 08:17

nam tylko niecale 27 dni

plany tez zmieniamy - zwlaszacza trase przejazdu no i znajomi w okolice Zadaru chcieli by wyskoczyc na 1-2 dni

co do cennikow to tez czesto mi je ciezko rozszyfrowac wiec nie pomoge :cry:
raspberry65
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raspberry65 » 05.10.2009 12:03

bluesman napisał(a):Byliśmy na Baldarinie w zeszłym roku kemping i warunki jak najbardziej ok, problematyczne tylko zejścia do wody, jedna z początkiem kempingu N plaża niestety bardzo blisko są zacumowane motorówki. W głębi obok restauracji mała zatoczka, poza tym trudne zejścia. Kemping bardzo pojemny i zacieniony aczkolwiek w lipcu był prawie pełny. Co do motorówek np. na Bunculuce była specjalna lina oddzielająca cześć akwenu od motorówek. Na naszej naturystycznej stronie jest mój i nie tylko opis, oraz moje zdjęcia.

Czy mógłbyś podać adres tej strony?
Mam jeszcze pytanie dotyczące występowania jakiejś rzekomej plagi pająków na tym kempingu. Czy zauważyliście coś takiego?
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2009 14:21

raspberry65 napisał(a):Czy mógłbyś podać adres tej strony?
Mam jeszcze pytanie dotyczące występowania jakiejś rzekomej plagi pająków na tym kempingu. Czy zauważyliście coś takiego?
Pozdrawiam

Proszę bardzo

Baldarin 1
Baldarin 2
Bubbu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubbu » 09.09.2010 09:05

Czy są jeszcze jeszcze jacyś desperaci (oprócz nas), którzy teraz (~11.09) zamierzają jechać na ten kemp, licząc na pogodę?
Poprzednia strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja