Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FKK Baldarin

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Eliot100
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eliot100 » 12.06.2017 22:29

Napisałem też o innych kempingach, wobec tego wybrałem folder bardziej ogólny "jakie kempingi FKK polecacie".
Teraz dopiero wczytałem się w treść wątku o Baldarinie. Cieszę się, że Bluesman podziela moje zdanie.
Zresztą wydaje mi się, że my z Bluesmanem się znamy. Czy nie spotkaliśmy się razem na Ballatonbereny jakieś 8 lat temu? Byłeś z taką sympatyczną żoną o blond włosach. My mieliśmy Renault, Ty chyba czarnego BMW i ...dwa rowery. Potem długo mieliśmy kontakt mailowy, a Wy rok później pojechaliście na Bunculukę, my na Strasko chyba. Jeśli zaglądasz na forum to odpisz, my w czwartek wyjeżdżamy na Krk.
Jeśli chodzi o drogę dojazdową, to ja ją uwielbiam. Określenie "nierówna" nie do końca jest zgodne z prawdą. Ona jest falista, mocno falista, że samochodem buja jak łódką. Ale wyboi żadnych nie ma. A jazda to czysta przyjemność, okraszona dreszczykiem emocji. Jednak w żadnym razie nie określiłbym jej "drogą śmierci".
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 13.06.2017 06:23

Eliot100 napisał(a):Napisałem też o innych kempingach, wobec tego wybrałem folder bardziej ogólny "jakie kempingi FKK polecacie".
Teraz dopiero wczytałem się w treść wątku o Baldarinie. Cieszę się, że Bluesman podziela moje zdanie.
Zresztą wydaje mi się, że my z Bluesmanem się znamy. Czy nie spotkaliśmy się razem na Ballatonbereny jakieś 8 lat temu? Byłeś z taką sympatyczną żoną o blond włosach. My mieliśmy Renault, Ty chyba czarnego BMW i ...dwa rowery. Potem długo mieliśmy kontakt mailowy, a Wy rok później pojechaliście na Bunculukę, my na Strasko chyba. Jeśli zaglądasz na forum to odpisz, my w czwartek wyjeżdżamy na Krk.
Jeśli chodzi o drogę dojazdową, to ja ją uwielbiam. Określenie "nierówna" nie do końca jest zgodne z prawdą. Ona jest falista, mocno falista, że samochodem buja jak łódką. Ale wyboi żadnych nie ma. A jazda to czysta przyjemność, okraszona dreszczykiem emocji. Jednak w żadnym razie nie określiłbym jej "drogą śmierci".

Auto się nie zgadza, rowery, czas i miejsce, blond żona tak.

Mnie się kojarzą: jedyny ubiór to czarne skarpety, wcześniejsza żona + córka. Dużo podróżujesz, mamy wspólne zdjęcia :) Więcej na PW
Oby się zgadzało :)
Eliot100
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eliot100 » 13.06.2017 10:20

Z autem mogłem się pomylić, reszta ok, czyli jednak znamy się. Czarne skarpety - tak, tylko czarne noszę. Córka już z nami nie chce. Z chłopakiem podróżuje po Europie. Połknęła ode mnie bakcyla i staje się wytrawnym "namiotowcem". Aktualnie z namiotem wędruje po Gruzji i Armenii. W zeszłym roku zabrała plecak i namiot i autostopem objechała całą Hiszpanię. Miała problemy z noclegami na kempingach, bo nie była pełnoletnia. Pozdrawiamy.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 18.05.2024 21:32

Wracamy z kilkuletniego niebytu na Baldarinie, dużo się u nas zmieniło, ciekawi też jesteśmy co też zmieniło się na kempingu ? może ktoś coś wie :) . Od roku jest nowe auto, kamper van więc dojazd do Cro będzie bezbolesny z komfortowymi noclegami po drodze :) , jest dalej chęć, jesteśmy wolni i mamy czas :) planujemy wrzesień. Chłodniej, da się jeździć w długie trasy na rowerach bez temperaturowego szoku, mniej tłoczno, taniej, morze dalej ciepłe :) same pozytywy. Jeszcze jedno, spacerując kiedyś w głąb kempingu w części naturystycznej widzieliśmy mnóstwo fantastycznych miejsc z widokiem na morze, które kiedyś miały oprócz tej jednej widokowej zalety same wady :) Nie było podłączenia do prądu i wody w pobliżu, do toalet trzeba było się przespacerować :) Teraz mamy własny prąd 230V i 50l wody/własny prysznic, toaleta, a gdybyśmy chcieli skorzystać z toalet czy ew. prysznicy kempingu możemy potraktować to jak wycieczkę :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

FKK Baldarin - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone