Janusz Bajcer napisał(a):Popiel napisał(a):Ps. Kolega nie czytał mojej relacji, w której było jak to Popiel wiosłował Cetiną
A kolega Popiel też niedokładnie czyta posty Plumek , bo to koleżanka jest
Proszę o wybaczenie
Plumek napisał(a):Z Gradaca, Zaostrogu, Drvenika i wszystkich Zivogoscie (Blato, Mala Duba, Porat) pływa Felun - dość szybko, bo w 2 godzinki jesteś w miasteczku Korcula.
Popiel napisał(a):Plumek napisał(a):Z Gradaca, Zaostrogu, Drvenika i wszystkich Zivogoscie (Blato, Mala Duba, Porat) pływa Felun - dość szybko, bo w 2 godzinki jesteś w miasteczku Korcula.
Z rivy omiskiej, w której stacjonuję to za daleko, bo trzeba dzień wcześniej zaliczke wpłacić i wcześnie rano statek odpływa. Mija się to z celem.
Zatem zostaje mi piknik do miasta Hvar, w którym jest bardzo dużo czasu na zwiedzanie, lub na miłą plażyczkę na małej wyspie, a Hvar zwiedzić autkiem...
anjas napisał(a):Ilona bardzo ciekawy ten picnic.
Jeśli masz fotki to wrzuć, chętnie pooglądam.
Napisz ile kosztuje i z jakiej miejscowości wypływa stateczek
IlonaNowa napisał(a):a może tak dla odmiany nie morzem ale rzeką,mimo,że w pieknej Hr?
Plumek napisał(a):Popiel napisał(a):Plumek napisał(a):Z Gradaca, Zaostrogu, Drvenika i wszystkich Zivogoscie (Blato, Mala Duba, Porat) pływa Felun - dość szybko, bo w 2 godzinki jesteś w miasteczku Korcula.
Z rivy omiskiej, w której stacjonuję to za daleko, bo trzeba dzień wcześniej zaliczke wpłacić i wcześnie rano statek odpływa. Mija się to z celem.
No mija sie z celem, ale pytałeś, skąd najlepiej na Korculę płynać, to napisałam
Plumek napisał(a):Albo postateczkujcie w drugą stronę - to znaczy Cetiną w górę rzeki
IlonaNowa napisał(a):rejsik z obiadem w dolinie rzeki Neretwy u pana Jose(nota bene to właśnie u niego realizował jeden ze swoich programów kulinarnych sam Robert Makłowicz).
IlonaNowa napisał(a):Dzięki temu filmowi możesz zobaczyć sobie otoczenie w jakim odbywa sie ten fish i te słynne trupice.
oto namiary:
http:/hr.turistika.tv a tu musisz otworzyć zakładkę: tematski kanali/ hoteli,restorani/vila Neretva Metkovic
IlonaNowa napisał(a):miejsce startu- droga na Metkovic ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne