Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fish Picnic - Skąd najlepiej na Rivierze Makarskiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.06.2022 21:44

Ikser napisał(a):Takie coś to i ja znajde ale mnie interesuje coś sprawdzonego gdzie nie będę się denerwował bo muzyka gra głośno bo nie ma miejsca gdzie usiąśc oraz to co jest napisane w ogłoszeniu ni jak ma się do rzeczywistości. Widzę na forum wiele negatywnych komentarzy odnośnie rejsów statkami. Ja osobiście nie chcę testować nic tylko popłynąć sprawdzoną firmą która ogarnia temat jedzenia picia oraz atrakcji.

Płynąłem statkiem z Breli na Brać i Hvar.
Głośno nie było, im mniejszy statek, tym ciszej.
Ikser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ikser » 29.06.2022 21:51

Można jakieś fotki prosić jak to wygląda tam i rozszerzony opis ? ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.06.2022 22:04

Szukam fotek, ale nie mogę odszukać w komputerze, część mi się kiedyś straciła.... :cry:

Statek Salvator nie jest duży (zdjęcie z FB)

salvator.jpg

Z Breli płynie na Hvar do Jelsy.
Jest tam ok. 2 godziny postoju.
Potem bierze kurs na Brač do Bol i też ma ok 2 godziny postoju.
Posiłek: (ryba lub kurczak), chleb.
Napoje: woda, coś w rodzaju fanty, wino czerwone wytrawne.
Muzyka: chorwacka, ale mnie nie przeszkadzała bo jestem jej fanem. :D

Pyza73
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyza73 » 12.07.2022 08:31

Witam, chciałabym dowiedzieć się na temat fish picnik z Makarskiej, Baśki lub Breli na Korčule. Czy ktoś płynął w tym roku? Jesli tak to proszę o cenę , małą relacje jak to wygląda czasowo i może jaką łajbę polecacie na tą wyprawę. Dzięki za wszelkie info
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.07.2022 17:20

histe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) histe » 05.07.2023 11:58

Czy w tym roku płynął ktoś już na Fish Picnic z Breli, Omisia, lub okolic ? Jak wyglada to cenowo w Euro ?
Brasilia
Globtroter
Re: Koszt urlopu w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brasilia » 17.02.2025 08:43

Martini2000 napisał(a):To ja też napiszę - jeździmy co roku do CRO (koniec czerwca) 2+2

Koszty 2024 (Dąbrowa G. - BaśkaVoda) :
.........................................................
Byliśmy również na FishPicnicu (co było jedynie jakimś większym wydatkiem)

Martin a pamiętasz może jaki był koszt tego fish-picnicu w Baśce? Szukam online aktualnych cen, ale nie ma informacji, tylko sprzed kilku lat i ceny jeszcze w kunach. Obiecałem synowi (4 latka), że w tym roku popłyniemy statkiem restauracyjnym i codziennie mi każe opowiadać jak to będzie wyglądało :lool:
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 17.02.2025 09:08

Nie pamiętam , ale coś ok. 40-50 Euro / os. (dziecko 4 lata free)

Dużo chodzi ludzi po plaży , albo bezpośrednio w porcie , chyba to było 50 Euro / os , byliśmy w 4 dorosłych i 3 dzieci 7-9 lat i policzyli nas jak za 4 dorosłe i 1 dziecko więc wyszło fajnie.

Płynęliśmy w tamtym roku chyba Padre (albo jakimś podobnym , nowym i szybszym) , dawno temu płynąłem Bibą ale obecnie uważam że mniejszy lepszy.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 17.02.2025 10:48

Mniejszy lepszy, zawsze to w swoim gronie. Płynęliśmy w 12 osób w tym para Włochów. Kierowca puszczał hrfacką muzę i był zdziwiony, że wszyscy znali i śpiewali Thompsona i inne kawałki :) A Włosi filmiki kręcili 8)
Z tym, że ta wycieczka była w innej lokalizacji.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 18.02.2025 12:57

Na Riv Omiskiej jest z reguły wszystko trochę tańsze jak na Riv Makarskiej.

Fish Picnic 35 euro/osoba (było w ubiegłym sezonie). Mały poczęstunek, typu rybka, wino, w cenie. Dobrze skonfigurowane trasy. Nie za długie, nie za krótkie. Jakby co, sugeruję brać ta krótszą trasę.
Na wyspie Brać, indywidualne zwiedzanko którejś z mieścin. Potem kąpanko w morzu ze statku.

Z raz wypada zaliczyć ta atrakcję w Chorwacji. Co do klimatów na konkretnych statkach, to konkretnie nie powiem.
Ale potwierdzam, raczej iść na jakiś mniejszy ;)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Fish Picnic - Skąd najlepiej na Rivierze Makarskiej - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies