ApropoDefacto napisał(a):manewr napisał(a):Makarski Jadraan
Pon wtorek -8:30 start Hvar- Brac
Sroda -Korcula start 8:00
Czw- Nied Hvar -Brac start 8:30.
Korcula zaliczona, pozostaje Hvar- Brać bo chyba większego wyboru nie ma chyba, że innymi łajbami Dzięki za info !
fezo66 napisał(a):Na początku września 2019 wybieram się do TUCEPI na tydzień.Chciałbym w zorganizowanej wycieczce po morzu-wyspach-jedzonko na pokładzie łódki.Ot taki fisch-picnic.Ale wyłącznie z Tucepi.Znalazłem paru organizatorów na taką imprezę ale np z Makarskiej, czy pobliskich miejscowości.I tu jest problem ponieważ nie jadę do CRO samochodem i musze korzystać i tamtejszej mało punktualnej komunikacji-co nie jest dla mnie-wolę na miejscu.Czy możecie mi polecić sensowną firmę ? Z góry dziękuje...
LUKI40 napisał(a):A ja bym bardzo prosił jeśli ktoś zna o ceny rejsów z Baski Vody... Tylko nie Biba
Dzieki
Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):A ja bym bardzo prosił jeśli ktoś zna o ceny rejsów z Baski Vody... Tylko nie Biba
Dzieki
Padre- rejs do Jelsy (Hvar) i na Bol (Brać) wypływa o 8:30 z portu w Baška Voda powrót po 18. Cena 250 kun za osobę, dziecko za darmo. W cenie grilowana makrela (dobra) z białą kapusta lub grilowany kurczak oraz butelka wina, wody i soku.
Polecam.
LUKI40 napisał(a):Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):A ja bym bardzo prosił jeśli ktoś zna o ceny rejsów z Baski Vody... Tylko nie Biba
Dzieki
Padre- rejs do Jelsy (Hvar) i na Bol (Brać) wypływa o 8:30 z portu w Baška Voda powrót po 18. Cena 250 kun za osobę, dziecko za darmo. W cenie grilowana makrela (dobra) z białą kapusta lub grilowany kurczak oraz butelka wina, wody i soku.
Polecam.
Dzieki wielkie powiedz mi jeszcze czy to spokojna wycieczka czy rejs w rytmach Sławomirow i innych, tym podobnych gadów?
Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):A ja bym bardzo prosił jeśli ktoś zna o ceny rejsów z Baski Vody... Tylko nie Biba
Dzieki
Polecam.
Dzieki wielkie powiedz mi jeszcze czy to spokojna wycieczka czy rejs w rytmach Sławomirow i innych, tym podobnych gadów?
Grają muzykę ale zróżnicowaną i nie cały czas. Nasza narodowa folklorystyczna nuta też się zdażyła
LUKI40 napisał(a):Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):Bartek81 napisał(a):LUKI40 napisał(a):A ja bym bardzo prosił jeśli ktoś zna o ceny rejsów z Baski Vody... Tylko nie Biba
Dzieki
Polecam.
Grają muzykę ale zróżnicowaną i nie cały czas. Nasza narodowa folklorystyczna nuta też się zdażyła
Tego się obawiałem
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne