Witam.
Mam pytanie do Szanownych Forumowiczów. Skąd sie wybrać na fish picnic do miasta Hvar? (A nie tylko na wyspe Hvar) Może ktoś był lub ma info, ceny...?
kaszubskiexpress napisał(a):W 2004 roku bylismy na fish pikniku,nam sie podobalo,prawie caly dzien na lodzi i na dwoch wyspach.Wyplynelismy z Baski Vody okolo 9-tej,po dwoch godzinach bylismy w Jelsie na wyspie Hvar,symaptyczne miasteczko,krotki spacer,lody,laweczka,po godzinie plynelismy na wyspe Brac,do miejscowosci Bol(z ta slynna piasczysta plaza).Podczas pokonywania odleglosci miedzy tymi wyspami dostalismy wielka smazona rybe(byl tez kurczak dla wybrednych),gora kapusty kiszonej,litr soku i poltora litra wina na dwoje.Na wyspie Brac bylismy 3 godziny,wystarczylo na spacer do cypla i na kapiel z opalaniem.Powrot wczesnym wieczorem i mile znuzenie po tym sympatycznym dniu.Ja nie zaluje.Koszt,okolo 100 zl za osobe.Statek w idealnym stanie i zdaniem mojej zony przystojna zaloga.
arecki007 napisał(a):Witam.
Mam pytanie do Szanownych Forumowiczów. Skąd sie wybrać na fish picnic do miasta Hvar? (A nie tylko na wyspe Hvar) Może ktoś był lub ma info, ceny...?
arecki007 napisał(a):
fishpicnick - Makarska-Jelsa(Hvar)-Bol(Brać)-Makarska od 8.00 do 17.00 kosztuje 200 kun od osoby. w Jelsie 1,2 h przerwy, na Bolu 3 godziny
maroma6 napisał(a):arecki007 napisał(a):
fishpicnick - Makarska-Jelsa(Hvar)-Bol(Brać)-Makarska od 8.00 do 17.00 kosztuje 200 kun od osoby. w Jelsie 1,2 h przerwy, na Bolu 3 godziny
Skolmiak może wesprzesz mnie jeszcze dodatkowymi informacjami:
Jak wnioskuję kwota 200 kun jest aktualna na ten sezon?
Jaka jest opłata za dzieci do 7 lat?
Gdzie w Makarskiej załatwia się bilety?
Co podawane jest do jedzenia i picia w trakcie rejsu?
Czy z innych miast Riwiery Makarskiej też organizowane są fish picnici?
Pozdrawiam
maroma6 napisał(a):arecki007 napisał(a):
Skolmiak może wesprzesz mnie jeszcze dodatkowymi informacjami:
Jak wnioskuję kwota 200 kun jest aktualna na ten sezon?
Jaka jest opłata za dzieci do 7 lat?
Gdzie w Makarskiej załatwia się bilety?
Co podawane jest do jedzenia i picia w trakcie rejsu?
Czy z innych miast Riwiery Makarskiej też organizowane są fish picnici?
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne