Witam!!!
Przeczytalam kilka zachecajacych opinii o fish picnicach,tez chcemy z tego skorzystac. Napiszcie prosze jakie sa ceny,jak to zorganizowac?[Ciovo lub Trogir]
Dzieki!!!!
Diego M napisał(a):Witam
Ja byłem w tym roku na rejsie na Kornat/też rodzaj fish picnicu/-wypływałem z Betiny na Murterze,oczywiście było to z posiłkiem na pokładzie - po przepłynieciu wzdłuż Kornatów i kąpieli na jednej z wysepek /Levrnaka/w drodze powrotnej na pokładzie podano makrelę /skusa/z grilla z sałatką i chlebem oraz białe wino Grasevina,woda mineralna oraz lokalne napoje gazowane.Na dokładkę były jeszcze dodatkowe porcje makreli oraz porcje schabu,wino i napoje w zasadzie do woli .Myśle ,że kazdy pojadł.
Nawet udało mi się trochę stanąc za sterem naszego stetczku w drodze powrotnej.Rejs trwał od 9 do 18 .Cena 200kn dorośli ,do 12 lat 100kn.
Jestem przekonany ,że naprawdę warto wydąc te pieniądze niezapomniene wrażenia.
Proszę o pytania chetnie odpowiem.
pzdr
ewa7770 napisał(a):Diego M napisał(a):[/color]
Diego -tak to opisales ze juz chcialabym tam byc. Ale chyba wolalabym zeby stateczek wyplywal z Trogiru ,bo na Murter chyba z 70 km.
Dziekuje i pozdrawiam!!!!
kenbar napisał(a):Ja brałem udział w fisch picniku wsiadając w Tućepi na statek przypływajacy z Makarskiej. 2 osoby + 2 dzieci = 360 kuna. Popłynęliśmy do Jelsy na Hvarze , w czasie podróży ryby z rusztu i napitki, różne. W Jelsie ok. 1,5 godziny dla siebie, a następnie do Bol na Brać na 3 godz. i kąpiel na plaży Zlatni rat która nie jestniestety piaszczysta. Powróta przez Makarską do Tućepi.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne