Vegusia napisał(a):Hej witam, wybieramy się 6.08 do Breli, czy ktoś może mi polecić stateczek na fisch picknik ? ile kosztuje w tym roku. Nigdy w Breli nie byliśmy więc wolałabym rejs "przetestowany" bo wiem ,że są fajne i te fajniejsze.He he. Pozdrawiami czekam na odp.
Loza_drinker napisał(a):Vegusia napisał(a):Hej witam, wybieramy się 6.08 do Breli, czy ktoś może mi polecić stateczek na fisch picknik ? ile kosztuje w tym roku. Nigdy w Breli nie byliśmy więc wolałabym rejs "przetestowany" bo wiem ,że są fajne i te fajniejsze.He he. Pozdrawiami czekam na odp.
W tamtym roku fish picnic z Breli kosztował 200Kn od osoby. W tym pewnie podobnie.
Vegusia napisał(a):Hej witam, wybieramy się 6.08 do Breli, czy ktoś może mi polecić stateczek na fisch picknik ? ile kosztuje w tym roku. Nigdy w Breli nie byliśmy więc wolałabym rejs "przetestowany" bo wiem ,że są fajne i te fajniejsze.He he. Pozdrawiami czekam na odp.
Kejter napisał(a):Uświadomcie mnie co za co się płaci tam co można robić, jak jeść na surowo czy smażone, czy mogę łowić ryby płynąc ? czy mogę skakać po statku z dziewczyną
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje