Wychodzimy na zewnątrz
ajdadi napisał(a): My jak jechaliśmy do Oslo to w Svinesund był tylko stary most...fajnie znów powspominać Oslo .
... było to w 2000 roku...
kw napisał(a):Może jakaś dobra dusza mi podpowie jak w cytowaniu umieścić Wasze zdjęcie z attachmentu?
krakusowa napisał(a):Wchodzimy na piętro
piekara114 napisał(a): Nie wiem czy to fachowo, ale ja robię tak (i zdj. widać, a o to chyba chodzi)
kw napisał(a): Dziękuję Ci bardzo Dobra Duszo
21monika napisał(a): Aniu jak zawsze ciekawie u Was.
marcgrzy napisał(a): Fajnie.
Norwegia to moje marzenie. Już witałem się z gąską w 2014 lecz kontuzja pozbawiła mnie marzenia - 3 tyg. przed wyjazdem. Zaplanowany był objazd Skandynawii aż po NordCap samochodem z namiotem na 3 tygodnie. Ach...
marcgrzy napisał(a): Może jeszcze kiedyś.
marcgrzy napisał(a):Dlatego też chętnie zobaczę co mnie ominęło.
Czekam na te prawdziwe fiordy!
piekara114 napisał(a): Nie wiem czy to fachowo, ale ja robię tak (i zdj. widać, a o to chyba chodzi)
Cieszę się, że pomogłamkw napisał(a): Dziękuję Ci bardzo Dobra Duszo
Ale sąsiadów się nam namnożyło Ciekawa jestem czy Sąsiad ma bliżej do Sąsiadki czy do mnie w górachkrakusowa napisał(a):Krzysiu, na naszą sąsiadkę zawsze można liczyć
piekara114 napisał(a): Ale sąsiadów się nam namnożyło Ciekawa jestem czy Sąsiad ma bliżej do Sąsiadki czy do mnie w górach
piekara114 napisał(a): To i ja czekam na te prawdziwe fiordy. A z ciekawości ile mniej więcej mieliście stopni? Piszesz, że cieplej niż się spodziewałaś, ale bliżej 20 czy 15?