Aniu , bardzo mnie ciekawi ten kraj chociaż zimny jednak najbardziej intryguje karmienie tych fiordów . . .
Pozdrawiam
Piotr
Kobal66 napisał(a): No to ja też dołączę do zazdroszczących
A kiedyś mam nadzieję marzenie o karmieniu fiordów z ręki się spełni
ruzica napisał(a): No to jeszcze ja powiększę grono zazdrośników Właśnie miałam zapytać czy fiordy z ręki Wam jadły
renatalato napisał(a):Mnie tu zabraknąć nie może
Fiordy i trole już widziałam, nawet dwa razy, ale chętnie zobaczę Waszymi oczami
arko2007 napisał(a):Właśnie poznaliśmy przemiłe małżeństwo ze Szwecji które wiele, nam opowiadało o Skandynawii więc może kiedyś się zapuścimy w ten rejon Europy.
piotrf napisał(a):Aniu , bardzo mnie ciekawi ten kraj chociaż zimny jednak najbardziej intryguje karmienie tych fiordów . . .
krutom napisał(a):Czekam na fiordy
krutom napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jakieś dziwne to morze bez wysp
A jak zamoczysz nogi to dopiero się zdziwisz
kataryniarz napisał(a):Wielkie dzięki za relację, czekałem na Skandynawię i jest na forum, miło będzie powspominać
Pogoda jak widzę również Wam dopisała
ELIMAR napisał(a):Zasiadam i ja
Ciekawi mnie co zmieniło się w przepięknej Norwegii od mojego pobytu w 2000 roku.
Fiordy są cudnie urokliwe
Czy podróżowaliście błękitnym tunelem?
krakusowa napisał(a):Pogoda była wspaniała do zwiedzania, choć w niektórych miejscach mogło być trochę mniej chmur.
Ale nie możemy narzekać, nawet w Bergen nie padało
maslinka napisał(a): W Bergen? To rzadkość, z tego co wyczytałam u Jo Nesbo Wiedzę o Norwegii czerpię głównie z jego książek
Na razie, rzeczywiście - błękit jak się patrzy
longtom napisał(a): Widzę, że Kopenhagę też zaliczyliście.
pzdr
janusz bez jajca napisał(a):Skandynawia piękna, fiordy też.
krakusowa napisał(a):Masz rację
Mikeee napisał(a):pojadę z Wami. Skandynawia jest w ścisłej czołówce kandydatów na przyszłoroczny wyjazd wakacyjny.
Chłonę zatem...
pozdrawiam,
M