Morski Pas napisał(a):
Przygotowując się do naszej wycieczki trafiłem na taki filmik:
blue.wings napisał(a): Ja uwielbiam Wasze relacje i czytam każdą "od deski do deski".
Mieliście farta z pogodą. My na Drodze Trolli mieliśmy deszcz tzn ulewę i widoczność mocno ograniczoną. Dlatego się tak cieszę z Waszych fotek, bo mogę zobaczyć widoczki, którę mnie omineły. Piękne fotki z Drabiny Trolli w słońcu. Ja byłam 23 sierpnia do 30 sierpnia i pogoda była kapryśna praktycznie non stop padalo. Słońce było tylko w Oslo i na Drodze Atlantyckiej. Straciliśmy z pwodu mgły i deszczu sporo widoków min widok z Drogi Orłów, widoki podczas rejsu fiordem Geirangerfjord oraz widok podobno najpiękniejszy z Dalnsibby. Szkoda wielka szkoda, ale jest Wasza relacja i są super fotki. Fajnie się Wasze relacje czyta i ogląda. Ja przed wyajzdem na "po bałkańsku" przeczytałam przed samym wyjazdem kolejny raz Waszą relacje z tej wycieczki a teraz miła niespodzianka mam relacje z Norwegii, z której wróciłam 3 tygodnie temu. Wspomnień czar i jeszcze te Wasze fotki, bo pogoda dopisała. Pozdrawiam cieplutko:)
ruzica napisał(a):Te zakręty są gorsze niż" nasz" Zakręt śmierci
Sara76 napisał(a):Sara76 napisał(a):Na takie drogi jak pokazujesz Aniu to pampers by nie zaszkodził, a nawet byłby wskazany Czekam dokąd dojedziemy po pokonaniu tych zakrętasów
O! I już się sprawa wyjaśniła tzn. wiem dokąd dojechaliśmy
Janusz Bajcer napisał(a):Jak tu teraz iść spać
Po tych trollach strach się bać
Mikeee napisał(a):Skandynawia, to - jak na razie - jeden z głównych celów na moje wakacje 2017. Pytanie, czy uda nam się zwerbować parę znajomych, którzy pojadą z nami dzieląc tym samym koszty wyjazdu.
Swoją relacją, naprowadzacie mnie Krakusy na dobry trop.
pozdrawiam,
Michał
krakusowa napisał(a):Niektóre większe trolle ze starości porastały lasem.
krakusowa napisał(a):Mikeee napisał(a):Skandynawia, to - jak na razie - jeden z głównych celów na moje wakacje 2017. Pytanie, czy uda nam się zwerbować parę znajomych, którzy pojadą z nami dzieląc tym samym koszty wyjazdu.
Swoją relacją, naprowadzacie mnie Krakusy na dobry trop.
pozdrawiam,
Michał
Życzę spełnienia wakacyjnych planów w 2017 roku
p.s. czekam na inspiracje sardyńsko-korsykańskie... ten kierunek błąka sie też w naszych planach...
Teneryfa też
Mikeee napisał(a):krakusowa napisał(a):Niektóre większe trolle ze starości porastały lasem.
Mikeee napisał(a): wkrótce zaczynam, więc serdecznie zapraszam.