krakusowa napisał(a):Na miejscu można sobie kupić trolla
Pewnie siedziały również w waszej lodówce
zibi.s napisał(a):krakusowa napisał(a):Na miejscu można sobie kupić trolla
Pewnie siedziały również w waszej lodówce
ajdadi napisał(a):krakusowa napisał(a): Z zachodu przyszedł front i leje od południa dość ostro, przechodzi burza za burzą i ochłodziło sie do 23
U nas też ledwie 20 stopni oraz chmury i deszcz.
kmichal napisał(a): ... ciekawa sprawa - relacja z Norwegii pisana z Chorwacji ... ... czego to ludzie nie wymyślą ... ... brawo, tak trzymać ... ...
kmichal napisał(a):Dla odmiany pozdrawiam z Poznania ... ...
Pudelek napisał(a):widokowo - pięknie w tą część Norwegii nie dotarłem
ajdadi napisał(a):Ale widoczki...Pozdrawiam
zibi.s napisał(a): Jeżeli dzisiaj ruszycie do ojczyzny, to jeszcze załapiecie się na taką pogodę, jaką tam powinniście mieć
Tak to się porobiło
krakusowa napisał(a):A powiedz mi co robić, jak za oknem ściana deszczu
wspominać piekną Norwegię i wspomnieniami dzielić się z cromaniackimi przyjaciółmi
krakusowa napisał(a):
WITAMY!!!
krakusowa napisał(a):Witam wszystkich serdecznieKobal66 napisał(a): No to ja też dołączę do zazdroszczących
A kiedyś mam nadzieję marzenie o karmieniu fiordów z ręki się spełni
Pamiętaj, marzenia się spełniająruzica napisał(a): No to jeszcze ja powiększę grono zazdrośników Właśnie miałam zapytać czy fiordy z ręki Wam jadły
Jasne, że tak a jakie były głodnerenatalato napisał(a):Mnie tu zabraknąć nie może
Fiordy i trole już widziałam, nawet dwa razy, ale chętnie zobaczę Waszymi oczami
Renata Ty to jesteś norweska "weteranka"
a właśnie, gdzie relacja z wyjazdu norweskiego
bo z Zaostroga to pewnie już się pisze.arko2007 napisał(a):Właśnie poznaliśmy przemiłe małżeństwo ze Szwecji które wiele, nam opowiadało o Skandynawii więc może kiedyś się zapuścimy w ten rejon Europy.
Warto tam pojechać i wcale tak zimno nie byłopiotrf napisał(a):Aniu , bardzo mnie ciekawi ten kraj chociaż zimny jednak najbardziej intryguje karmienie tych fiordów . . .krutom napisał(a):Czekam na fiordy
Panowie musicie trochę poczekaćkrutom napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jakieś dziwne to morze bez wysp
A jak zamoczysz nogi to dopiero się zdziwisz
Ja nie próbowałamkataryniarz napisał(a):Wielkie dzięki za relację, czekałem na Skandynawię i jest na forum, miło będzie powspominać
Pogoda jak widzę również Wam dopisała
Pogoda była wspaniała do zwiedzania, choć w niektórych miejscach mogło być trochę mniej chmur.
Ale nie możemy narzekać, nawet w Bergen nie padałoELIMAR napisał(a):Zasiadam i ja
Ciekawi mnie co zmieniło się w przepięknej Norwegii od mojego pobytu w 2000 roku.
Fiordy są cudnie urokliwe
Czy podróżowaliście błękitnym tunelem?
Tak, tunel robi wielkie wrażenie
Przez te 7 dni pobytu w Norwegii pokonaliśmy 143 tunele o łącznej długości ok 230 km
krakusowa napisał(a):ajdadi napisał(a):Wiem ,że to typowy program ramowy zwiedzania Oslo...ale jak dla mnie super...bardzo miłe wspomnienia wróciły
i harmonogram można powiedzieć ,że podobny...z małymi wyjątkami . Pozdrawiam
Myślę, ża jak na jeden dzień w Oslo, bardzo dużo zobaczyliśmy To co najważniejsze