Tyle tylko, że dobra hybryda albo ultrakompakt kosztuje tyle, ile tańsze lustrzanki... Pytanie więc - czy warto?owoc napisał(a):- kompaktowi należy się szacunek, zwłaszcza jak ma natywny format RAW ale to wymaga wyczucia przy obróbce i czasu po powrocie. Jakiś filterek warto mieć, ale na forach dyskusyjnych szukajcie informacji jak go używać. Jeżeli aparat "ma utrwalać wspomnienia", to zainwestujcie w dobrą hybrydę albo ultrakompakt. Nie warto pakować się w lustro.
owoc napisał(a):Za godzinę mam pociąg w niedzielę rano będę w Chorwacji, mała przerwa po drodze w Krakowie. Smokowi czas się pokłonić po kilku latach przerwy i pan Kadeja obiecał ekspresowo przeczyścić szkiełka
Jasne że się nadajeBorsukWro napisał(a):No to poczytałem. Uuuuf - zapowiadało się jak przewodnik dla amatorów, ale potem już mnie zgubiliście.
Więc pozwólcie, że się głupio zapytam :
Wiem że mam nałożyć coś na aparat i będę miał ładniejsze zdjęcia, nadal nie wiedząc co to jest balans bieli
Zatem co kupić żeby mieć ładniejsze zdjęcia z Cro ?
Aparacik to Olympus C-765UZ, nie wiem nawet czy się nadaje do Tych Rzeczy Które Tu Opisaliście
Powrót do FotoCroClub - dyskusja