Maciej napisał(a):Jurek napisał(a):
Maciej, trzeba kaftanik jakiś fikuśny na zlot zrobić!
Żeby tylko jeden Przerobi się wiesz z czego
HEHE!!! zapomniałem!!! HEHEHE!!
JacYamaha napisał(a):aga2 napisał(a):super, wielkie dzięki za info
tym razem nagram całość
Co to znaczy tym razem?
Wczoraj było jakieś opóźnienie/przerwanie czy inny kataklizm? (bo ja wczoraj nagrywałem ale nie sprawdzałem jeszcze czy jest cały - nastawiłem do 23:30).
krakuscity napisał(a):Czy jest coś o czym część osób nie wie?kjedi napisał(a):Tam są sceny brutalne, a to nie jest korzystne w Twoim stanie
piter83pl napisał(a):Ogl±da³em i przyznam... bez sza³u Bardzo dobrze, ¿e powsta³ taki film, ale troszkê zabrak³o mi historii. Ksi±¿ki, tudzie¿ dokumenty historyczne poruszaj±ce t± niewyobra¿aln± tragediê s± moim zdaniem du¿o ciekawsze...
Pozdrawiam
Biker_HR napisał(a):piter83pl napisał(a):Oglądałem i przyznam... bez szału Bardzo dobrze, że powstał taki film, ale troszkę zabrakło mi historii. Książki, tudzież dokumenty historyczne poruszające tą niewyobrażalną tragedię są moim zdaniem dużo ciekawsze...
Pozdrawiam
S obzirom na neke vase postove na ovome forumu, autore i naslove "knjiga" i filmova koje vi preporucate, vi ste vjerojatno pronasli i neki dublji razlog tog masakra? Pretpostavljam da povijest svijeta pocinje od Jasenovca?
Biker_HR napisał(a):Nemam nista protiv raznih filmova, oni spadaju u domenu umjetnosti, i vrlo cesto imaju malo, ili nikakve veze s realnosti (kao i mnogi "dokumentarni" filmovi).
Realnost je u 90-tim godinama izgledala daleko daleko gore...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 3&start=25
Jedino je pravo pitanje ele li ljudi uopce saznati pravu istinu, ili pak oni sami sebi stvaraju svoju vlastitu "istinu"...