Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Filmiki & glazba Hrvatska : - )

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 24.12.2012 10:36

kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 24.12.2012 10:56

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.12.2012 11:19

Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 25.12.2012 16:36

Widzę Moi Drodzy, że umieszczacie w tym temacie wspaniałe chorwackie piosenki. Kogoś mi jednak brakuje. Mianowicie nie znalazłem żadnej piosenki Lidiji Bacic :hearts: Dla mnie jest najgenialniejszą piosenkarką pod słońcem nie tylko chorwackim. Czy można prosić o jakąś Jej piosenkę? Tak się bowiem składa, że promuję prywatnie Lidiję Bacic w Polsce.
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 25.12.2012 23:23

Lidija Bacic Fan napisał(a): Kogoś mi jednak brakuje. Mianowicie nie znalazłem żadnej piosenki Lidiji Bacic :hearts: Czy można prosić o jakąś Jej piosenkę?

Słabo szukałeś. :!:
Lidije można znaleść np.na 321 , 435 i 497 stronie. :idea: To tak na szybkiego i w skrócie.
A zapewniam Cię,że jest ich wiele więcej. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.12.2012 23:34

Lidija Bacic Fan napisał(a):Widzę Moi Drodzy, że umieszczacie w tym temacie wspaniałe chorwackie piosenki. Kogoś mi jednak brakuje. Mianowicie nie znalazłem żadnej piosenki Lidiji Bacic :hearts: Dla mnie jest najgenialniejszą piosenkarką pod słońcem nie tylko chorwackim. Czy można prosić o jakąś Jej piosenkę? Tak się bowiem składa, że promuję prywatnie Lidiję Bacic w Polsce.

Witaj Marcinie :lol:
Ja też promuję Lidiję :wink: w CRR :lol: :idea:
A gdzie Ty promujesz :?: :?:
A w tym temacie były nie raz jej piosenki :idea:

Piosenki masz dwie

Kiša

DALMATINAC I DALMATINKA
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 26.12.2012 09:07

Kleeberg rzeczywiście kiepsko szukałem. Aż zrobiło mi się głupio.
Witaj Januszu! Hvala za te dwie piosenki :D Promuję Lidiję w miarę moich skromnych możliwości czyli wśród rodziny, przyjaciół, znajomych, współpracowników. Również w innych miejscach czasami zupełnie nieoczekiwanych np. w salonie fryzjerskim, biurze matrymonialnym. Oczywiście nie zapominam o promocji w Internecie. Nigdy jednak bym nie przypuszczał, że będę pisał o Lidiji wiersze. Marzę o wysłuchaniu Jej koncertu na żywo. W tym roku występowała dosłownie w odległości 22 km od miejsca mojego pobytu. Niestety nic o tym nie wiedziałem. Marzę także o możliwości rozmowy z Lidiją. Dzisiaj na Facebooku zapowiedziana jest premiera nowej piosenki Lidiji "Naivna sam, ali nisam luda".
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 26.12.2012 12:20

Lidija Bacic Fan napisał(a):Kleeberg rzeczywiście kiepsko szukałem.

Tak bardzo to się nie przejmuj,ważne że próbowałeś szukać :D
Na naszą pomoc zawsze możesz liczyć. :wink:

Neka se vino toci

Lidija Bacic Fan napisał(a):Aż zrobiło mi się głupio.

Nie było to moim zamiarem. :?
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 26.12.2012 13:01

Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 26.12.2012 15:39

Hvala Kleeberg za miłe słowa i piosenkę Lidiji Bacic.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2012 15:50

Lidija Bacic Fan napisał(a):Witaj Januszu! Hvala za te dwie piosenki :D

Nie wiem czy wiesz , ale Lidija ma siostrę Dorę :lol: też fajnie śpiewa, :idea: ale z mniejszymi sukcesami.

Dora Bačić - NE OSTAVLJAJ ME

Dora Bačić - TROFEJ
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 26.12.2012 17:17

Wiem Januszu, w końcu pasja mojego życia do czegoś mnie zobowiązuje. Byłoby bardzo niedobrze, gdybym tego nie wiedział.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2012 17:39

Lidija Bacic Fan napisał(a):Wiem Januszu, w końcu pasja mojego życia do czegoś mnie zobowiązuje. Byłoby bardzo niedobrze, gdybym tego nie wiedział.

W takim razie poproszę o zapodanie :lol: piosnek 2 piosenek Lidiji i Dory - te które najbardziej lubisz :?: :?:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 26.12.2012 19:11

Dora Bacic- "ZVAO SI ME MOJA JUBE", " NE OSTAVLJAJ ME". Natomiast z Lidiją będzie kłopot, ponieważ kocham wszystkie Jej piosenki. Jestem jednak wielkim romantykiem więc wybieram następujące 2 piosenki: "TI I JA" (z czasów gdy Lidija występowała w grupie "PERLE") oraz "DVI LIPE RICI".
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2012 20:03

Myślałem, że nie tylko tytuły podasz... ale i linki do piosenek zamieścisz :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Filmiki & glazba Hrvatska : - ) - strona 537
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone