Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Filmik z dojazdu do Starej Baśki. Chorwacja 2007

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 12.04.2008 18:29

W zeszłym roku minęły mi niezapomniane wakacje w Chorwacji w przecudnej mieścince Stara Baśka. Jedną z rzeczy która zrobiła na mnie największe wrażenie był dojazd do niej. Udało mi się sklecić sensowny filmik którym postanowiłem się pochwalić szerszej publice :)
Pozdrawaim i namawiam do wyjazdu do Starej Baśki :)

Trajan

Droga do Starej Baśki :)[/url]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2008 19:23

Miło powspominać Starą Baśke, a droga dojazdowa, fakt rewelka szczególnie do wymijania. W sezonie to niezły hardkor :wink:
Pozdrav :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 12.04.2008 20:52

trajano napisał(a): przecudnej mieścince Stara Baśka.

Raczej w przecudnym miejscu. To nie jest miasto. ( dla mnie przecudne nie jest, jest po prostu ładne).
Teraz przejechać tą drogą to bajka. Ja jechałem jak nie było jeszcze balustrad wzdłuż drogi. Do tej pory jak sobie przypomnę to ciarki mam w dłoniach. Jak są już balustrady - extrema już nie jest.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 13.04.2008 11:57

Po drodze do Starej Baśki, właśnie na tym nagranym filmiku, jest zejście do paru, świetnie ukrytych plaż. Tam właśnie spędziłem najlepsze chwile w wodzie i nurkowaniu. Jeśli się nie mylę, to na wysokości stojącego samochodu po prawej stronie. Stoi tam zawsze parędziesiąt aut, mam fotki, ale jeszcze z analoga. Polecam!!!!!!!!

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone