Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer napisał(a): Lub coś instrumentalnie: (wg mnie oczywiście)
''Nisam Te Znao Voljeti '' Jusica, jest już trochę za bardzo , że tak powiem ''wytarte''
Instrumentalnie , najlepszy jest prosty i czytelny ''Dżwięk Dalmacji ''
( wg mnie oczywiście) ...
waldi-ia napisał(a):Smolarkiewicz jakim sprzętem to było nagrywane ? Super film, ładna jakość, klimat i piękne miejsca. Ja czekam na więcej filmów z wakacji. Pozdrawiam.
Nikon D90, obiektywy Sigma 10-20 oraz Nikkor 50 mm 1.8 + filtry polaryzacyjne. Składa w windowsowym Movie Makerze
Dołączę się do tematu. Wczoraj wróciłem i na szybko posklejałem, to co mi dało w tym roku najwięcej radości w Chorwacji.
Oczywiście nawet sie nie zbliżyłem do jakości klipu smolarkiewicza.
Twój filmik bardzo mi się podoba i kto do mnie przychodzi muszę mu go puścić. Super Wam wyszedł.
A tu odrobina moich amatorskich szaleństw na skuterkach:
2011:
i sprzed 3 lat - wtedy tylko raz na tym pojeździłem. Na filmiku z 2008 głównie brat jeździ. W tym roku się nie ograniczałem na tyle na ile kondycja pozwalała:
Sorry, że takie (dla Was zapewne) nudne. Ale ja bym już chętnie znów na to wskoczył.