No to fajnie!!!
Będziemy w kontakcie
gosku24 napisał(a):No to fajnie!!!
Będziemy w kontakcie
MWN napisał(a):Może i ja się dopiszę jak będzie co nieco wiadome o terminie....
Często tam bywam a w sierpniu byłem w Godziszowie (byli Martinacy) na festynie. No, niestety rakii nie było....
slapol napisał(a):No to zacznij już kisić owoce do poźniejszej destylacji alessandro...
alessandro1977 napisał(a):slapol napisał(a):No to zacznij już kisić owoce do poźniejszej destylacji alessandro...
Ale ja nie mam pojęcia o robieniu wynalazków wyskokowych...został mi jeszcze litr rakiji przywiezionej w tym roku ale do maja chyba nie wytrzyma
Janusz Bajcer napisał(a):alessandro1977 napisał(a):slapol napisał(a):No to zacznij już kisić owoce do poźniejszej destylacji alessandro...
Ale ja nie mam pojęcia o robieniu wynalazków wyskokowych...został mi jeszcze litr rakiji przywiezionej w tym roku ale do maja chyba nie wytrzyma
Rakija to nic innego jak bimber.
Jak go zrobić w domu (lub coś innego) masz tu
alessandro1977 napisał(a):MWN napisał(a):Może i ja się dopiszę jak będzie co nieco wiadome o terminie....
Często tam bywam a w sierpniu byłem w Godziszowie (byli Martinacy) na festynie. No, niestety rakii nie było....
O terminie i programie powiadomię dużo wcześniej...niestety, rakiji nie dają ale my coś wymyślimy...
gosku24 napisał(a):Jak sąsiad będzie szedł drogą i klął po jugosławiańsku,to znaczy ,że rakija jest już i działa.
gosku24 napisał(a):Tego "grosza" to nie braknie!!Napewno!!!