fajna relacja, chętnie poczytam i obejrzę, zwłaszcza, że niedługo pewnie czeka mnie to samo...
Dużo radości, miłości i szczęścia dla Młodej Pary
longtom napisał(a):Nam wyznaczono zorganizowanie surowca na bukiety, mające stać na weselnych stołach.
Kilka działkowych weekendów upłynęło nam za pozyskiwaniu
i suszeniu surowca, a następnie na produkowaniu bukietów.
Chyba nam wyszło
Pół bagażnika "towaru" zawieźliśmy na Węgry.
cdn
longtom napisał(a):A, że ślub ślubem, a chęć poznania kolejnego zakątka Europy też została zaspokojona, to coś tam będę mógł pokazać i opisać.
Staraliśmy się. A biurokracja jednak u nas na "wyższym" poziomie,maslinka napisał(a):Piękne bukiety ...
Nam podobało się bardzo.marze_na napisał(a):... piękny kawałek Węgier też pokażesz ...
Na razie trwa rozgrzewka.Piter_M napisał(a):Ciekawa relacja ...
No to "trochę" atrakcji Cię czekamajeczka napisał(a):...chętnie poczytam i obejrzę, zwłaszcza, że niedługo pewnie czeka mnie to samo...
Sam jestem ciekaw jak to się rozwinie.ASIULA HK napisał(a):No proszę Ciekawa ta Twoja relacja , ba, nietypowa
Mój wuj miał na imię Walenty więc Balint tym serdeczniej został w rodzinie powitany.walp napisał(a):... a Balint to po naszemu Walenty...
Trochę pracy kosztowały, ale wyszło, rzeczywiście, nieźlepiekara114 napisał(a):Bukiety przepiękne,...
Jeszcze trochę pstryków będzie.Bea.ta napisał(a):Pomysł na miejsce i oprawę super
Negocjacje trwają.Sara76 napisał(a):Mam nadzieję, że wstawisz jakąś fotę ślubną nowożeńców, jeżeli wyrażą zgodę.
Jak Ci powiem, że na nabożeństwie węgierski dominikanin miał kazanie po polsku, to dopiero jest MegaRoxi napisał(a):Ale historia! Mega!
Zawsze można nadrobić.AniaJ. napisał(a):... bo przegapiłam swoją życiową szansę zwiedzania Węgier -...
W wersji uproszczonej: 3xFruzica napisał(a):Poczytam, choć już sam tytuł trudny jest
To była b. ciekawa przygodaajdadi napisał(a):Nigdy nie wpadłbym na to ,że na Węgry na ślub córki pojedziesz...
Musisz wiedzieć, że moje relacje są w wersji "slow".Sara76 napisał(a):Halo! Czy Ty jeszcze prezenty ślubne oglądasz? Bo relacja coś się zacięła. No chyba, że w Polsce poprawiny jeszcze urządziliście...
Wszystko się zgadzapablos77 napisał(a):,,Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát"
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe