Nie każdy ma tempo z greckich wysp.mysza73 napisał(a):No wreszcie ...
Sposób nr 3.marze_na napisał(a): Kopiuję adres zdjęcia..
Pewnie jeszcze jakiś wariant dało by radę wymyślić.
pzdr
marze_na napisał(a):Lidia K napisał(a):longtom napisał(a):Ja to robię w sposób może mniej elegancki, ale też skuteczny.
Kopiuję potrzebne zdjęcie (w formie załącznika) na pulpit i w cytowanym tekście robię z niego załącznik "drugiej kategorii"
Bez słowa "załącznik"
Najeżdżam myszką na zdjęcie, prawy klawisz otwiera kilka opcji, wybieram "zapisz obraz jako...". Zapisuje je na pulpit i w "dodaję zdjęcie lub załącznik" w moim poście.
A ja robię jeszcze inaczej . Kopiuję adres zdjęcia, które chcę zacytować i umieszczam link do obrazka w swoim w poście.
marze_na napisał(a):Lidia K napisał(a):longtom napisał(a):Ja to robię w sposób może mniej elegancki, ale też skuteczny.
Kopiuję potrzebne zdjęcie (w formie załącznika) na pulpit i w cytowanym tekście robię z niego załącznik "drugiej kategorii"
Bez słowa "załącznik"
Najeżdżam myszką na zdjęcie, prawy klawisz otwiera kilka opcji, wybieram "zapisz obraz jako...". Zapisuje je na pulpit i w "dodaję zdjęcie lub załącznik" w moim poście.
A ja robię jeszcze inaczej . Kopiuję adres zdjęcia, które chcę zacytować i umieszczam link do obrazka w swoim w poście.
Tylko ten kolor wody.kmichal napisał(a):... ale okolica bardzo ładna ... ...
piekara114 napisał(a):Ja robię identycznie jak Marzena
Trzeba będzie przećwiczyć.Lidia K napisał(a):Sposób elegancki, skuteczny i najlepszy bo prosty.
Na razie pozostaniemy w Fertőrakos.Vjetar napisał(a):A teraz czekam na te wszystkie F.
Odpuściliśmy sobie.ajdadi napisał(a):Rejsik zaliczonylongtom napisał(a):Kawałek dalej niewielka przystań, z której można wypłynąć na rejsik po jeziorze.
longtom napisał(a):Tylko ten kolor wody.
longtom napisał(a):Z Poznania, w okolice Sopronu, chyba najbliżej.kmichal napisał(a):...a Węgry jeszcze przed nami - plany już jakieś są, ...
pzdr
Jeszcze miesiąc i kolejne dziesięciolecie będzie zdecydowanie bliżej.kmichal napisał(a):... co prawda w tym dziesięcioleciu będzie to trudne do realizacji, ...
Najlepsze wino kupiliśmy w dużej winiarni w samym Sopronie.Mikeee napisał(a):... w poszukiwaniu najlepszego trunku.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe