longtom napisał(a):To już wiem kto umie zacytować tekst z fotkami w formie załącznika.
Nie zrobię tajemnej wiedzy z tych umiejętności, jak ktoś chce się dowiedzieć to chętnie podpowiem.
Lidia K napisał(a):longtom napisał(a):To już wiem kto umie zacytować tekst z fotkami w formie załącznika.
Nie zrobię tajemnej wiedzy z tych umiejętności, jak ktoś chce się dowiedzieć to chętnie podpowiem.
Za chwilę zrobimy wycieczkę na poziom -1.Mikeee napisał(a):bardzo ładnie wygląda za dnia, z góry Sopron, znany mi tylko nocą z poziomu "zero"
W grupie zawsze raźniej.ajdadi napisał(a):A ja z Wami
longtom napisał(a):Ja to robię w sposób może mniej elegancki, ale też skuteczny.
Kopiuję potrzebne zdjęcie (w formie załącznika) na pulpit i w cytowanym tekście robię z niego załącznik "drugiej kategorii"
Podziemne piwnice zwiedzimy?longtom napisał(a):Za chwilę zrobimy wycieczkę na poziom -1.
Jak zawsze w komputerze wszystko można zrobić na kilka sposobów.Lidia K napisał(a):Najeżdżam myszką na zdjęcie, ...
Lidia K napisał(a):Podziemne piwnice zwiedzimy?longtom napisał(a):Za chwilę zrobimy wycieczkę na poziom -1.
Lidia K napisał(a):longtom napisał(a):Ja to robię w sposób może mniej elegancki, ale też skuteczny.
Kopiuję potrzebne zdjęcie (w formie załącznika) na pulpit i w cytowanym tekście robię z niego załącznik "drugiej kategorii"
Bez słowa "załącznik"
Najeżdżam myszką na zdjęcie, prawy klawisz otwiera kilka opcji, wybieram "zapisz obraz jako...". Zapisuje je na pulpit i w "dodaję zdjęcie lub załącznik" w moim poście.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe