Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Fazana - poszukiwane

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lirene1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lirene1 » 22.06.2021 10:59

Witam.
Jestem tu nowa, dopiero się rozglądam po forum i chłonę jak gąbka wszystkie przydatne informacje.
Może ktoś wie ile kosztuje wstęp na Camping bi village w Valbandon koło Fazany. Chciałam żeby dzieci mogły skorzystać z dmuchańców czy parku linowego. Czy płaci się za wstęp czy za konkretne atrakcje. Nigdzie nie znalazłam takich informacji.
Z góry dziękuję za odpowiedź
mchrob
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mchrob » 22.06.2021 12:27

Lirene1 napisał(a):Witam.
Jestem tu nowa, dopiero się rozglądam po forum i chłonę jak gąbka wszystkie przydatne informacje.
Może ktoś wie ile kosztuje wstęp na Camping bi village w Valbandon koło Fazany. Chciałam żeby dzieci mogły skorzystać z dmuchańców czy parku linowego. Czy płaci się za wstęp czy za konkretne atrakcje. Nigdzie nie znalazłam takich informacji.

Naprawdę potrzeba do tego 5 minut i dostępu do internetu żeby to sprawdzić

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Symulacja dla 2 dorosłych i 2 dzieci pod koniec czerwca

Zrzut ekranu 2021-06-22 122044.png

a w opisie Apartment Comfort

Covering around 62 square meters with new interior design, it is suitable to accommodate 4 to 6 people.
Small pets allowed upon authorization (charged extra).Possibility of renting chalets for disabled persons on request.
Apartment Comfort consist of:

- two bedrooms with private bathrooms
- living room with kitchen
- terrace
- new interior design

Included in the price
- parking place
- initial and final cleaning
- use of bed linen and towels with weekly change
- gas, electricity and water consumption
- air conditioning (20 hours included - rest is paid on spot)
- use of swimming pools
- access to the beach (excluded sun loungers and umbrellas)
- animation (excluded private lessons, hiring equipment and/or sporting grounds)
tommypop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommypop » 22.06.2021 12:40

Na kempingu Bi Village za każą atrakcje płaci się dodatkowo(dmuchańce, park linowy, mini golf, ścianka wspinaczkowa), darmowe tylko baseny plac zabaw w zasadzie nie istnieje(wielki minus kempingu). Co do noclegów to ceny różne w zależności od operatora.
Ostatnio edytowano 22.06.2021 12:53 przez tommypop, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2021 12:48

Wydaje mi się, że pytanie dotyczy też wstępu na teren kempingu osób zamieszkujących na kwaterach w Fazanie.
Ja będę na tym kempingu od 17 lipca.
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 22.06.2021 12:52

Janusz Bajcer napisał(a):Wydaje mi się, że pytanie dotyczy też wstępu na teren kempingu osób zamieszkujących na kwaterach w Fazanie.

To być może się spotkamy, ja będę od 22 lipca :)
tommypop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommypop » 22.06.2021 12:59

kk_1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Wydaje mi się, że pytanie dotyczy też wstępu na teren kempingu osób zamieszkujących na kwaterach w Fazanie.

Krzysiek, coś mi się wydaje, że w tej samej firmie robimy na "A.." :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2021 13:07

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Lirene1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lirene1 » 22.06.2021 13:09

Właśnie. Pytanie dotyczy samych atrakcji a nie noclegu na kempingu.
Będziemy nocować w prywatnym apartamencie na przełomie lipca i sierpnia
Dlatego zastanawiam się czy jest możliwość wstępu osobom spoza kempingu bo gdzie słyszałam że tak tylko nie wiem jakie są ceny
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 22.06.2021 13:43

tommypop napisał(a):
kk_1 napisał(a):

No możliwe :D
tommypop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommypop » 22.06.2021 13:47

kk_1 napisał(a):
tommypop napisał(a):
kk_1 napisał(a):

Jednak moje przypuszczenia się sprawdziły 8)
Ja jestem na kempingu od 1 lipca :papa:
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 22.06.2021 15:47

tommypop napisał(a):
kk_1 napisał(a):
tommypop napisał(a):
kk_1 napisał(a):

No to się nie spotkamy :(
obiadek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) obiadek » 22.06.2021 19:55

Będzie relacja?
r19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) r19 » 22.06.2021 20:10

tommypop napisał(a):

Jest tak fajnie, że nie wiem, czy Ci przyczepę zwolnimy 1.07 :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2021 20:15

obiadek napisał(a):

Będzie relacja?

Dawno nie nie relacjonowałem :roll: ... więc jak wena przyjdzie, to może coś skrobnę :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2021 20:24

r19 napisał(a):Jest tak fajnie, że nie wiem, czy Ci przyczepę zwolnimy 1.07 :)

Jesteś tam :?: to jak jest z wejściem na teren kempingu osób z zewnątrz.
Jest jakaś opłata za wstęp, czy całkowicie zabronione.
Pytam, bo brat będzie na kempingu Brioni i jestem ciekawy, czy będzie mógł przyjść w dzień na plażę, a wieczorem na piwo/wino :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Fazana - poszukiwane - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies