Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fajny nocleg na KRK lub Rab - szukam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wesol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wesol » 18.01.2007 23:05

Witam. Wybieram się z rodziną w czerwcu pierwszy raz do Chorwacji. Plan jest taki, by dwutygodnowy urlop podzielić na pół: pierwszy tydzień gdzieś bardziej na północy, drugi - bardziej na południu (prawdopodobnie na Hvarze - tam mam już obstukany namiar na fajną kwaterę).
Pytanie moje brzmi: czy ktoś dysponuje i chciałby się podzielić fajnym namiarem na pensjonat na Krk lub na Rabie? Chodzi o to, by leżał on w ustronnym, cichym miejscu, w rozsądnej odległości od ładnej plaży i nie powalał cenami. Im mniej rozrywek (knajp, sklepów) w okolicy, tym lepiej.
Zaznaczam, że przeszukałem już adriatica.net i kilka innych podobnych stron. Liczę na namiary od osób które były na polecanej kwaterze i mają do powiedzenia lub napisania więcej, niż na tego typu serwisach.

z góry dzięki

wesoł
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 19.01.2007 08:25

Hej. Ja byłam w zeszłym roku na wyspie Krk a dokładnie w Malinskiej. Kwaterkę mieliśmy zarezerwowana jzu tu w Polsce ze względu na małe dzieciaki (1 i 7m-cy) Kwaterka była z tej agencji elpi-tours. Wynajmowaliśmy cały parter domku były tam 3 sypialnie salon i kuchnia oraz ogromny taras. Do plazy było jakies 30m - dom nad samym morzem. Jesli interesuje cie konkretny namiar to podaj adres e-mailowy. Wysle ci linki.
Pozdrawiam :papa:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 19.01.2007 13:45

jeśli na Krku odpowiednim dla Was miejscem do pobytu byłby Vrbnik możesz spróbować znaleźć coś na
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sam korzystałem z ich usług i jestem zadowolony.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 19.01.2007 15:31

Zmrol. A możesz podać www tego miejsca?
wesol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wesol » 19.01.2007 22:57

To ja bym poprosił ten namiar w malinskiej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 22.01.2007 09:31

Witam Sorki przez weekend nie mam dostępu do netu wiec dopiero dziś mogę wam odpisać. Podaję linkę do strony agencji zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, a dokładnie u pana SPALJ.
To widok z kwaterki na zatokę.
A to widok na domek
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 22.01.2007 09:57

Dzięki za zdjęcia i namiary.
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 24.01.2007 18:32

wesol napisał(a):Witam. Wybieram się z rodziną w czerwcu pierwszy raz do Chorwacji. Plan jest taki, by dwutygodnowy urlop podzielić na pół: pierwszy tydzień gdzieś bardziej na północy, drugi - bardziej na południu (prawdopodobnie na Hvarze - tam mam już obstukany namiar na fajną kwaterę).
Pytanie moje brzmi: czy ktoś dysponuje i chciałby się podzielić fajnym namiarem na pensjonat na Krk lub na Rabie? Chodzi o to, by leżał on w ustronnym, cichym miejscu, w rozsądnej odległości od ładnej plaży i nie powalał cenami. Im mniej rozrywek (knajp, sklepów) w okolicy, tym lepiej.
Zaznaczam, że przeszukałem już adriatica.net i kilka innych podobnych stron. Liczę na namiary od osób które były na polecanej kwaterze i mają do powiedzenia lub napisania więcej, niż na tego typu serwisach.

z góry dzięki

wesoł

Wpisz w wyszukiwarce "Rab". Znajdziesz dużo ofert. Ja bym Ci proponował Barbat- to takie przedmieście Rabu. Na Rabie byłem z 5 razy, ale zawsze na kempingu. Wyspę i miasteczko polecam. Plaża piaszczysta jest właśnie przy kempingu w Barbacie. Pozdrowienia.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 17.02.2007 20:09

Viech ! A nie masz jakieś fotki z Barbatu ? Bede tam od 30 czerwca i nie mogę zbyt wielu zdjęć poszukać... Pozdrawiam Artur adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone