fajny kemping o okolicach dubrovnika poszukiwany???
Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mimo, że www.orasac.com z pewnością na cro.pl reklamować nie trzeba, z pełną odpowiedzialnością polecam "Pod Maslinom" w Orasac. Zawsze czyste łazienki i ubikacje ( http://www.orasac.com/images/wc2.jpg) oraz sympatyczny gospodarz, dla którego nigdy "nie ma problema". Troszkę strome zejście do morza ale czasami chyba warto się "pogimnastykować" nawet na wakacjach (niedogodność z pewnością niwelują ceny na kampingu.) Gorąco polecam.
czy mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat kempingu "Pod Maslinom"
nie chodzi mi o ceny itp. tylko ogólnie jak tobie tam minął pobyt?
no i czy są z tego miejsca jakieś bezpośrednie połączenia autobusowe/kolejowe z Dubrownikiem
O tym kampingu pisało sie juz dużo na cro.pl więc poszukaj a z pewnościa znajdziesz wszelkie potrzebne info. Ja zwiedzałem cro samochodem ale Orasac znajduje się ok 20 km od Dubrovnika a niemalże przed samą brama stoi przystanek autobusowy więc wnioskuje że nie powinno być najmniejszych problemów z dojazdem. Nawet gdyby okazało się że nie mam racji zawsze możesz skontaktować sie bezpośrednio z właścicielem a on wie najlepiej jak sperawy sie mają . Czas spędzony w Orasac wspominam bardzo przyjemnie i również w tym roku chciałbym tam zawitać.