napisał(a) emtomek » 06.07.2005 11:33
AniaJ. napisał(a):A na jakim campie byles? Opisz prosze wrazenia (i ceny) - czy spokojnie, sympatycznie, czysto?
Slyszalam o camipe Sunce w Zulianie. Moze to tam odpoczywales?
Czekam na wiesci i ... moze jakies fotki???
I czy Zuliana jest faktycznie taka urokliwa?
Pozdrawiam
Byłem "oczywiście"
na campie VUCINE. Najbardziej mi się podobał (już drugi rok z rzędu). Camp bardzo spokojny, raczej wypoczynkowy niż imprezowy, namioty stoją na ziemnych "półaczkach" schodzących do morza. Sanitariaty może nie powalają wyglądem, ale są czyste, sprzątane 3 razy dziennie! Ciepła woda na okrągło. A wrażenia - to sprawa gustu - dla mnie idealnie za taką cenę - po prostu czegoś takiego szukałem.
W Żuljanie są 3 campy. Osobiście Sunce nie przypadł mi do gustu - nieco dalej od lini brzegowej, trzeba przeskoczyć drogę, trochę ciasno ... Na VUCINE z namiotu widziałem i słyszałem moje kąpiące się dzieci.
Ceny - czerwiec: osoba 19, namiot 19, auto 15, klimatyczne 7
Ceny - lipiec: osoba - 23kuny, dzieci do 12 lat - 13kun, namiot - 21kun, auto - 11kun, motor - 6kun, klimatyczne od dorosłych - 7kun, przyłącze elektryczne - 20kun, . Ja płaciłem w EURO (dają bardzo dobry przelicznik: 1 EURO= 7,3 kuny)
Pytacie czy Żuljana jest urokliwa - kwestia gustu ... ja tam wrócę za rok!
Fotki, ponieważ mam ich ze 400, muszę nieco przesegregować, ale obiecuję umieścić kilka w albumie forumowiczów - niebawem
Ostatnio edytowano 07.07.2005 20:16 przez
emtomek, łącznie edytowano 1 raz