Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fajne miejsce na wczasy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolasz
Autostopowicz
Fajne miejsce na wczasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolasz » 17.05.2007 18:23

Witam,
Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji (przynajmniej mam taki zamiar). Nie mam pojęcia gdzie się wybrać. Gdyby ktoś znał jakies fajne małe miasteczko i przy okazji dał mi namiar na niedrogą kwaterę będę bardzo wdzięczna. Jedziemy w 3 osoby ( 2 dorosłe + 17-latek).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2007 18:33

jolasz napisał(a):Witam,
Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji (przynajmniej mam taki zamiar). Nie mam pojęcia gdzie się wybrać. Gdyby ktoś znał jakies fajne małe miasteczko i przy okazji dał mi namiar na niedrogą kwaterę będę bardzo wdzięczna. Jedziemy w 3 osoby ( 2 dorosłe + 17-latek).

Wiesz co, jest problem............jakby to powiedziec........na Twoje pytanie trudno znaleźc odpowiedź :? Ile zarejestrowanych cro_bywalców tyle propozycji i to od Istrii przez Kvarner po Dalmację :wink: Spróbuj zawęzic rejon to myśle, że coś poradzimy :papa:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 17.05.2007 18:53

Jeżeli jedziesz pierwszy raz to gdzie nie pojedziesz to będzie fajnie,udanego wypoczynku.
jolasz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolasz » 19.05.2007 09:47

Piotrek_B napisał(a):
jolasz napisał(a):Witam,

Wiesz co, jest problem............jakby to powiedziec........na Twoje pytanie trudno znaleźc odpowiedź :? Ile zarejestrowanych cro_bywalców tyle propozycji i to od Istrii przez Kvarner po Dalmację :wink: Spróbuj zawęzic rejon to myśle, że coś poradzimy :papa:

Chcielibyśmy pojechać na płn. część Dalmacji. Wiem że apartamenty w tym okresie są dość drogie, ale może to być fajny pokój u miłych ludzi z dostępem do kuchni. Ogladam oferty ale jakoś nie mogę na taki pokój się zdecydować. Różnie to bywa, a strona w internecie wszystko przyjmie. Wolałabym sprawdzone miejsce.
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 19.05.2007 09:54

Myślę że spokojnie możecie pojechac w ciemno -i zatrzymać się tam gdzie się spodoba, miejsc noclegowych jest bardzo dużo nawet w sezonie. Jadąc wzdłuż wybrzeż napewno natrafisz na wiele ofert a Chorwaci sami będą Cię zapraszać do swoich domów.
Jeśli chodzi o sprawdzone miejsca to mam jedno zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 19.05.2007 12:17

w zeszłym roku bylismy w Baska na wyspie KRK, był to nasz pierwszy wyjazd na cro, ale zwiedzilismy praktycznie całą wyspe - Baska wypadła najlepiej, szukaj kwater jakieś 15- min piechota od centrum- są znacznie tańsze.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Fajne miejsce na wczasy
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone