Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fajna strona "Nasza Klasa"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.11.2008 15:48

Janusz Bajcer napisał(a):Zapisujecie się do znajomych MPT :?: :wink: :lol:

:? nie ma szans Janusz, nie nie nie i jeszcze raz nie, wciąż mam uraz po Supraślu :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.11.2008 18:27

:):) Gonica Kninska Kraljica :):) Jesteś jak ta "Zmija Me Za Srce Ugrizla" i dlatego "Kako Mi Je Teško Noćas". Jak mogłaś tak mnie zostawić "Bez Ljubavi". Ale i tak Ci powiem "Dobro Jutro" i pójdę za Tobą "Iza Devet Sela" :):):):)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.11.2008 18:40

Goniak napisał(a):

:? nie ma szans Janusz, nie nie nie i jeszcze raz nie, wciąż mam uraz po Supraślu :roll:

W Supraślu to był Zlot "atojki" :?: Czy MPT był na Zlocie :?: :?:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.11.2008 19:41

Janusz Bajcer napisał(a):
Goniak napisał(a):

Fizycznie nie, ale był!!! A do Atojki nic nie mam, to była wola większości, do której ja się nie zaliczałam i dlatego mi się przejadło :wink:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.11.2008 19:47

Sławomir Wocial napisał(a)::):) Gonica Kninska Kraljica :):) Jesteś jak ta "Zmija Me Za Srce Ugrizla" i dlatego "Kako Mi Je Teško Noćas". Jak mogłaś tak mnie zostawić "Bez Ljubavi". Ale i tak Ci powiem "Dobro Jutro" i pójdę za Tobą "Iza Devet Sela" :):):):)

Skarbie, czy to do mnie :?: , bo po Twoich mądrych wskazówkach co nieco przetłumaczyłam i np:Gonica to "trzepak"!!!! :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.11.2008 20:32

Goniak napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a)::):) Gonica Kninska Kraljica :):) Jesteś jak ta "Zmija Me Za Srce Ugrizla" i dlatego "Kako Mi Je Teško Noćas". Jak mogłaś tak mnie zostawić "Bez Ljubavi". Ale i tak Ci powiem "Dobro Jutro" i pójdę za Tobą "Iza Devet Sela" :):):):)

Skarbie, czy to do mnie :?: , bo po Twoich mądrych wskazówkach co nieco przetłumaczyłam i np:Gonica to "trzepak"!!!! :?

Jeśli Gonica to trzepak to tylko przez przypadek :):) W oryginale jest Anica i tak zmieniłem żeby było bardziej Twoje imię jako naczelnej wielbicielki MPT :) Cała reszta bez zmian...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.11.2008 20:46

Goniak napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
Goniak napisał(a):

Fizycznie nie, ale był!!! A do Atojki nic nie mam, to była wola większości, do której ja się nie zaliczałam i dlatego mi się przejadło :wink:

Kupiłem płytę MPT w Splicie ......pomyślałem może z tymi widokami i w tym klimacie spodoba się( choć wiadomo kto on :wink: )jak pojadę do Dubrownika,ale słynnej płyty nie dało się posłuchać do końca. :D
Koszmar . :D Na ,,Halowen''dobre. :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.11.2008 20:52

Musisz sobie gramofon na analogi w samochodzie zamienić na CD to może wtedy da rade przesłuchać do końca :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.11.2008 20:56

Sławomir Wocial napisał(a):Musisz sobie gramofon na analogi w samochodzie zamienić na CD to może wtedy da rade przesłuchać do końca :)

Na razie mam patefon. :D
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.11.2008 23:21

Sławomir Wocial napisał(a):Jeśli Gonica to trzepak to tylko przez przypadek :):) Cała reszta bez zmian...

Ale ja się w ogóle nie gniewam..:D
Ostatnio edytowano 09.11.2008 13:44 przez Goniak, łącznie edytowano 1 raz
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.11.2008 23:23

Sławomir Wocial napisał(a):....zmieniłem żeby było bardziej Twoje imię jako naczelnej wielbicielki MPT :)

:evil: :evil: :evil: :twisted: :x :x
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Fajna strona "Nasza Klasa" - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone