Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fajna fura

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
el_guapo
Cromaniak

Postnapisał(a) el_guapo » 27.04.2010 11:54

Tomasz W napisał(a):Ok. Ok. Nie bądź taki zasadniczy. To jest tylko forum .... :wink:

Pozwolę sobie obrać stronę pasażera; wszystkich nas irytują n-te posty z tymi samymi pytaniami, które biorą się m.in. z bałaganu na forum - a porządek na forum zależy (zdecydowanie) od jego użytkowników jak i od M i A (którzy nie mają oczu i uszu dookoła głowy). Dlatego zasadnym wydaje mi się jest upomnienie i zdecydowanie niezasadną uwaga o nie pełnieniu funkcji M lub A.
Forum jest przekrojem społeczeństwa i zarówno tu jak i w realu nie możemy pozwalać na znieczulicę oraz obarczać odpowiedzialnością za porządek tylko osoby powołane.
Marek40
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek40 » 10.07.2010 17:49

Takie też jeżdżą i stoją w Chorwacji
Obrazek
Viniu
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Viniu » 22.07.2010 13:55

Fajną furkę spotkałem w Supetarze :D
Obrazek

No co... mnie sie podoba :)
paszczak
Odkrywca

Postnapisał(a) paszczak » 22.07.2010 17:05

Łezka w oku...choć to już nowszy model 850.
Z dzieciństwa pozostał obraz białej "starszej siostry" 750-tki, która była naszym pierwszym samochodem. W owych czasach wóz bardzo dzielny w górskim terenie.
Miała klamki z przodu, a zawias w środkowym słupku...obecnie niezbyt często spotykane :wink:

Obrazek

I specjalnie dla Vinia:
Obrazek

Wszystko znalezione w Chorwacji...coby offtopa nie pogłębić.
Viniu
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Viniu » 23.07.2010 08:07

paszczak hehe dzięki dzięki :) Ja również spotkałem jedną OI OCP pod marketem w Omisiu, ale nie miałem akurat aparatu pod bokiem :)

Moja też oklejona OCP + Cro.pl + logo Falubazu :)
Obrazek

I żeby nie było offtopowo, to zdjęcie zrobione w Chorwacji, gdzieś koło zjazdu na Zadar ;)
kaja45
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kaja45 » 04.08.2010 14:14

Obrazek
pazdzioch
Turysta

Postnapisał(a) pazdzioch » 07.08.2010 21:38

Bratuś:

Obrazek
adahu.cro
Croentuzjasta

Postnapisał(a) adahu.cro » 17.08.2010 11:10

W miasteczku Pakostane spotkałem kilka perełek motoryzacyjnych
do mnie najbardziej przemówiła ta.

Obrazek
adahu.cro
Croentuzjasta

Postnapisał(a) adahu.cro » 17.08.2010 11:44

Obrazek
janeahonen
Autostopowicz

Postnapisał(a) janeahonen » 17.08.2010 18:36

adahu.cro napisał(a):W miasteczku Pakostane spotkałem kilka perełek motoryzacyjnych
do mnie najbardziej przemówiła ta.

Obrazek

Z takimi oponami i lusterkami wygląda bardzo rasowo.
Po znaczku można wnioskować, że jest wyprodukowany w Polsce.
janeahonen
Autostopowicz

Postnapisał(a) janeahonen » 17.08.2010 19:18

Obrazek

Ciekawy eksponat BMW znaleziony w Petrcane niedaleko Zadaru.
radziu1974
Croentuzjasta

Postnapisał(a) radziu1974 » 22.08.2010 19:40

Obrazek
Takie cacko widziałem (niestety nie w Cro)
Obrazek
radziu1974
Croentuzjasta

Postnapisał(a) radziu1974 » 22.08.2010 19:45

I jeszcze takie
Obrazek
Obrazek
dyha
Odkrywca

Postnapisał(a) dyha » 22.08.2010 20:01

Toż to Inwałd koło Wadowic :)
Aby dobrze zinterpretować to zdjęcie trzeba znać kontekst.
Otóż te trabi stoją na parkingu hotelowym obok parku miniatur. Zazwyczaj obok nich stoi też Rolls Royce z lat 60-tych pomalowany na identyczne kolory. Otóż samochody te z tego co wiem są do dyspozycji klientów hotelu (odpłatnie a jakże) Rollsem jeżdżą ci którzy chcą się wylansować (a dysponują odpowiednią sumą pienieżną), trabi są dla tych uboższych :)
Swoją drugą to nieźle ten park maszyn wygląda :)
radziu1974
Croentuzjasta

Postnapisał(a) radziu1974 » 22.08.2010 20:28

Wszystko się zgadza :lol: :lol:

:wink: :wink: zdjęcie zrobiłem z okna Rollsa :wink: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies