admin2 napisał(a):Euzebiusz napisał(a):No to fajowo kurdeczka. To se jutro od brygadzisty porzycze takie cós.. no takie,co to piloty do widea działają i wyciągne te fotki z komórki. Jakby ktos chciał dzwonki albo tapetki do Eryczka 700 to mam calą plytkę,moge nagrac
Panie "kurdeczka" pośmialiśmy się chwilę i dosyć.
Na dłuższą metę robisz się Pan nudny.
Albo Pan skończysz te "wygłupy" albo ja skończę je za Pana.
Innych Użytkowników naszego forum proszę o powstrzymanie się od dyskusji z tą osobą albo jeśli Państwo chcą wątku kabaretowego to proszę założyć osobny specjalnie dla Pana "kurdeczki"
Admin2
Ja rzem ino podstawówkę pokończył,bo jakos do nauki drygu nie było ,a i kurdeczka mysli zebrac czasami cieżko było. A jak tatko pomarł, to do roboty iść trza było. Ale czytać to ja potrafie chyba lepiej niż pan admin2,bo ja nie jestem rzaden kurdeczka ino Euzebiusz. I tak se mysle,ze taki admin to nie powinien sie z kogos nasmiewac ino sprawiedliwy być. Bo to nie jest dobrze,jak kto mondry taki wysmiewny sie robi. To nie honorowo. Tak mi kiedyś brygadzista powiedzial,jak chlopaki w robocie ze mnie się smiali.
Nikogom nie obraził,a wy na mnie jak te Giertychy w telewizorze. To co,drwal se nie morze popisac? Trza go wysmiac,bo gupek i robol. Tak rzem se troszku poczytał te wasze listy, to kurdeczka morde drzecie o byle co i taki kabaret jest dobry,ale na Euzebiusza huzia na Juzia,bo on gupek ,drwal to se zabawe ze mnie zrobicie.
Moze i jestem gupek, czasami ciezko mi sie mysli zbiera , ale kurdeczka szacunek dla ludzi to ja mam.