Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Eurowizja 2009

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2009 22:19

mkm napisał(a):Futrzaki niby nic nowego , ale daleko zajdą w Moskwie :wink:
Sebski klimat jest najlepszy :D Nawet gdy się nie tłuką :wink:

Raczej będą oglądać "z trybun" :

Po dzisiejszym półfinale: Azerbejdżan, Chorwacja, Ukraina, Litwa, Albania, Mołdawia, Dania, Estonia, Norwegia i Grecja w finale Eurovision Song Contest 2009!
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.05.2009 06:28

Niezła szopka ten contest. Serbia niezasłużenie odpadła :)
A zwróciliście uwagę na Pana wykonawcę z Węgier? Tak pięknie się ruszał i fajnie ubrany....
Szkoda naszej piosenki - ale i Słowacy mieli ładną i też koniec konkursu.
Łaska pańska na pstrym...
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.05.2009 06:34

Ja jestem bardzo bardzo zadowolona bo wszystkie moje faworytki przeszły do finału :hearts: Zarówno z pierwszego jak i drugiego półfinału :mrgreen:
Oczywiście nadal kibicuję Bośni i na nią oddam głos/y :mrgreen: ale jeśli wygra któraś z innych moich faworytek to też się nie obrażę :lool:

Panem z Węgier byłam normalnie zachwycona :roll:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 16.05.2009 23:22

Słowo się rzekło i nie tylko się nie obraziłam ale jestem bardzo bardzo zadowolona bo piosenka norweska była u nas wałkowana na równi z bośniacką :lol: Cała pierwsza trójka mi się podoba, głosowanie również obejrzałam z przyjemnością :mrgreen:
Szkoda Bośni i Chorwacji ale może uda się za rok :idea: :D
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 17.05.2009 13:47

teraz czekamy z niecierpliwoscia na teledysk w MTV z piosenka-zwyciezczynia plebiscytu!
:D
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka