walp napisał(a):Asiar napisał(a):Nie wiem jak było w poprzednich latach, bo nie musiałam korzystać z pomocy medycznej w Cro. W tym roku, mając kartę Ekuz, zglosiłam się do ambulatorium i za przepłukanie oka, bo pod powiekę wgryzł mi się kamyczek, zapłaciłam 320 kun. To na 100 % nie było ambulatorium prywatne. No i byłam zdziwiona, bardzo bardzo. Pani wyjaśniła mi, ze w tym roku jest tak, bo ktoś czegoś nie podpisał.
Karta pokrywa koszty leczenia wyłącznie w placówkach z podpisaną umową (odpowiednikiem naszego NFZ).
lavender__dreams napisał(a):W Gdańsku pod koniec czerwca dotarły do skrzynki w tydzień od złożenia wniosku mailem. Nie wiem jak teraz.
Melka napisał(a):walp napisał(a):Asiar napisał(a):Nie wiem jak było w poprzednich latach, bo nie musiałam korzystać z pomocy medycznej w Cro. W tym roku, mając kartę Ekuz, zglosiłam się do ambulatorium i za przepłukanie oka, bo pod powiekę wgryzł mi się kamyczek, zapłaciłam 320 kun. To na 100 % nie było ambulatorium prywatne. No i byłam zdziwiona, bardzo bardzo. Pani wyjaśniła mi, ze w tym roku jest tak, bo ktoś czegoś nie podpisał.
Karta pokrywa koszty leczenia wyłącznie w placówkach z podpisaną umową (odpowiednikiem naszego NFZ).
A skąd wiadomo które to placówki?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne