Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Europa da się lubić

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ZAJEC
Koneser
Europa da się lubić

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 26.02.2005 09:03

Witam koleżenstwo,
przyszedł mi do głowy taki pomysł,zapewne wiekszość z Nas ogląda bardzo przyjemny w/g mnie program zatytułowany Europa da sie lubić.Moze udałoby sie namowic kogoś z naszych forumowiczow posiadajacych pochodzenie chorwackie do wystapienia w tym programie.Szkoda zeby nie było tam przedstawiciela najpiękniejszego po Polsce kraju w Europie.
Moze Admin jako pierwszy zaproponuje kandydatow.

Pozdrav Svima
Anna S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna S » 26.02.2005 11:14

Pomysł świetny, ale czy ten program nie dotyczy przedstawicieli państw z Unii Europejskiej?
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 26.02.2005 12:29

Pomysł ciekawy. Przyznam, że też ten program oglądam, bo... śmieszny, a przy tym można się dowiedzieć naprawdę ciekawych rzeczy o różnych krajach.
I od czasu jak zaczęto zapraszać gości spoza Unii, czekam... może pojawi się jakiś Chorwat lub Chorwatka?!
Była już dziewczyna z Bułgarii i babka z Rosji...

Pozdrav
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 26.02.2005 13:17

Myślę,że nasz Leon by był tam godnym reprezentantem Chorwacji..Opowiada ze swarą i dowcipnie,zna historię swojego kraju ,zna mnóstwo ciekawostek.
No nie wiem jak śpiewa,bo tam dużo spiewają,ale pewnie by sobie poradził.Jakby co zabrałby tam Macki do pomocy :wink: ,jakby im szef oczywiście pozwolił. :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 26.02.2005 14:20

Pomysł bardzo ciekawy - Jola,Amelka !!!!Trzeba by szefa namówić !!Powinien z nami pojechać żeby mu inny menago nie podebrał zespołu :wink: :lol: 8)
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 26.02.2005 14:38

Mačke! Nie gorączkujmy się!!!
I tak najważniejszy tu jest Leon, bądź, co bądź Dziekan naszej szacownej Uczelni. A Leon mieszka w Chorwacji, w Splicie.
Może... :wink:
Może Szef też by się zgodził... , abyśmy i my... :wink:

Bok!
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 26.02.2005 14:44

A co ma sie nie zgodzic... Wiem ze Mačke kochaja menadzera swego bo moga miec gorszego :wink: a jakby jeszcze mialy zaspiewac to by pieknie bylo :)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 26.02.2005 18:12

Dziekuje za mila slowa.
Polaci mi mowilio tym programie i ze wlasnie swietni jest. Natomiast tam chodzi o tych opcokrajowcow co mieszkaja w Polsce. Ja mieszkam w Chorwacji ale na co dzien mowie po Polsku oraz tutaj biwam z Wami. Jak by w Polsce :lol: tilko ze zywca sie nie moge napic kazdi dzien lub co drugi zjeszc dobra polska kiebase lub kaszanke :cry:, gdzibkow, flaczkow, sernika......oj to idzie w zlim kierunku...
No wracajanc do watku...dziekuje za mila slowa na moj temat ale chiba w Polsce znajdzie sie jakasz "chorwacka" osoba znana i do tego tak jak piszecie simpaticzna a o anagdote nie trzeba sie martwic kazdi opcokrajowiec ma ich pelen worek od swego pierwszego kroku w Polsce...konczonc na codzienich prubach mowienia po Polsku....lub pisania...Tak ze moga zrobic i program poswiencon opcim Moj jezik Polski...lub wsadzic kilka opcokrajowcow do tego programu w ktorim uczesnici kupuja literki i na czas maja zgadnac chaslo...ja sie doskonala bawie oglandajanc ten program...a wy pojencia nie macie ile jusz nowich slowek polskich macie :lol: :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 26.02.2005 18:41

Leon napisał(a):Dziekuje za mila slowa.
Polaci mi mowilio tym programie i ze wlasnie swietni jest. Natomiast tam chodzi o tych opcokrajowcow co mieszkaja w Polsce. Ja mieszkam w Chorwacji ale na co dzien mowie po Polsku oraz tutaj biwam z Wami. Jak by w Polsce :lol: tilko ze zywca sie nie moge napic kazdi dzien lub co drugi zjeszc dobra polska kiebase lub kaszanke :cry:, gdzibkow, flaczkow, sernika......oj to idzie w zlim kierunku...
No wracajanc do watku...dziekuje za mila slowa na moj temat ale chiba w Polsce znajdzie sie jakasz "chorwacka" osoba znana i do tego tak jak piszecie simpaticzna a o anagdote nie trzeba sie martwic kazdi opcokrajowiec ma ich pelen worek od swego pierwszego kroku w Polsce...konczonc na codzienich prubach mowienia po Polsku....lub pisania...Tak ze moga zrobic i program poswiencon opcim Moj jezik Polski...lub wsadzic kilka opcokrajowcow do tego programu w ktorim uczesnici kupuja literki i na czas maja zgadnac chaslo...ja sie doskonala bawie oglandajanc ten program...a wy pojencia nie macie ile jusz nowich slowek polskich macie :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Pewnie masz racje tylko w połowie,bo ci ludzie co tam wystepują są w połowie polakami przez swoje myślenie po polsku.A Ty tez jestes w polowie polakiem,więc pewnie by droga do programu dla Ciebie stała otworem.Wsparcie dałaby ci Twoja druga połowa czyli Twoja żona z Polski i jeszcze miałbyś wsparcie od naszych ślicznych Maćke.Chorwacja byłaby na Topie przez rok w Polsce po waszych występach.
Moze warto się poświęcic dla kraju. :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone