Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Eurocamp

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Biban
Podróżnik
Eurocamp

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biban » 28.07.2004 11:42

Był ktoś w Cro z Eurocampem.
Proszę o opinie.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.07.2004 12:31

Nie byłam.
Oferta Eurocampu na Chorwację jest ... cieniutka.
Znalazłam tylko 3 miejsca:
- Lanternacamp w PORECU
- Camping Simuni na wyspie PAG
- Camping Poljana na wyspie LOSINJ
Który z nich obstawiasz?
Biban
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biban » 28.07.2004 14:09

Mam rezerwację na Lanternacamp w PORECU.
Przełom sierpnia i września
To///ek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) To///ek » 29.07.2004 07:38

Biban napisał(a):Mam rezerwację na Lanternacamp w PORECU.

W Chorwacji rowniez nie bylem, bo nie maja tam przyczep. Jednakze liczac przyczepy to chyba wyjdzie nam ze znajomymi taniej w apartamencie ;).
sylvia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylvia » 29.07.2004 10:27

Też jedziemy we wrzesniu na Lanternacamp z Eurocampem, też pierwszy raz i tez zastanawiamy sie jak tam bedzie;) Jesteśmy z Gdańska, wyjeżdżamy 31.08 , zagościmy tam do 12.09. ,pozdrawiam i życze nam dobrej pogody:)
Biban
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biban » 30.07.2004 14:00

sylvia napisał(a):

Też jedziemy we wrzesniu na Lanternacamp z Eurocampem, też pierwszy raz i tez zastanawiamy sie jak tam bedzie;) Jesteśmy z Gdańska, wyjeżdżamy 31.08 , zagościmy tam do 12.09. ,pozdrawiam i życze nam dobrej pogody:)

My będziemy w 6 osób (2 pary z 6 letnimi córeczkami) i w tym samym okresie. Musi byc super.
Do zobaczenia.
goldek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 30.07.2004 14:21

w Lanternie byłem trzy lata temu przejazdem. Camping jest ok. Duży nad malowniczą zatoką, sklepiki, pamiatki, warzywka, dla dzieciaków jest basen, ja głównie leżałem w solankowym jakuzzi - nie wiem jak to się pisze, można robić wypady do wszystkich miasteczek plus Pula.
sylvia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylvia » 30.07.2004 17:00

Biban napisał(a):
sylvia napisał(a):

My będziemy w 6 osób (2 pary z 6 letnimi córeczkami) i w tym samym okresie. Musi byc super.
Do zobaczenia.

My bedziemy z córka 12 lat, czerwonym punto. Z tego co szukałam na necie to o Eurocampie pisza dobrze.... podzielam optymistyczne nastawienie, bedzie super .. córka sie cieszy bo nie pójdzie do szkoły;) Udało się jej:) Do zobaczenia już niebawem! Przeżyjemy jakos ten sierpień;)
To///ek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) To///ek » 03.08.2004 09:20

sylvia napisał(a): Z tego co szukałam na necie to o Eurocampie pisza dobrze.... podzielam optymistyczne nastawienie, bedzie super .. córka sie cieszy bo nie pójdzie do szkoły;) Udało się jej:) Do zobaczenia już niebawem! Przeżyjemy jakos ten sierpień;)

Sam Eurocamp jest ok. Bylem 1 x Hiszpania, 1 x Francja i 2 x Wlochy i zawsze bylo fajnie, milo i bez przygod. Piloci chetni do pomocy i mozna dogdac sie po angielsku czy niemiecku.
Niestety od czasu jak w naszej paczce pojawily sie 3 dodatkowe osoby (4+3) i wprowadono ogranicznie 6-ciu osob na przyczepe zaczelismy szuka alternatywnych sposobow wypoczynku.

Powrót do Kempingi

Eurocamp
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone