Witam!
Jestem całkowicie nowym użytkownikiem cro.pl i z góry przepraszam, za zapewne powtarzający się temat, jednak poprzez wyszukiwarkę i spędzenie kilku godzin na poszukiwaniu informacji po prostu zgłupiałem. Drogą wstępu, jestem młoda osobą która planuje pierwsza w życiu, samodzielna wycieczkę autem do Chorwacji. Z natury lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik stąd naszło mnie wiele wątpliwości. Otrzymałem informację o bardzo wygodnej i taniej opcji zakwaterowania w Chorwacji mianowicie campingi Eurocamp. Poprzez czytanie tematów na forum, wywnioskowałem, że jest to całkiem dobra opcja na okres wyjazdu: połowa września. Mam jednak kilka pytań, co do samego funkcjonowania owej "instytucji":
1. Czy rzeczywiście jest to jedna z tych tanich (na tym mi zależy) alternatyw w przyzwoitych warunkach dla takiego wyjazdu? Czy jednak można liczyć na wynajęcie jakiegoś mieszkanka z kuchnią (apartamentu?) dla 4 osób w podobnej kwocie?
2. Jak wygląda kontakt z obsługą? Mianowicie, strona eurocamp.pl sugeruje, że jest to strona Polska, jednak na miejscu zastaniemy osoby mówiące po polsku ,czy jednak obstawiać język angielski? Nie rozumiem, zbytnio funkcjonowania tej firmy, czy to jest jedynie odział w Polsce? Jakbym mógł prosić, o przybliżenie mi rezerwacji i późniejszych korków jakie będę musiał wykonać (jakiś odbiór dokumentów? Czy wszystko na miejscu w Chorwacji?)
3. Eurocamp znajduje się w regionie takich miejscowości jak Porec, jakiej pogody można tam się spodziewać w okresie połowy września powiedzmy 10-20?
Z góry przepraszam jeżeli zdublowałem niepotrzebne zapytania, w razie czego proszę o skierowanie w odpowiednie miejsce.