Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO szaleństwo!!!!!!!!!!!!!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wtak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtak » 16.02.2004 15:03

no sorry . Niech będzie margaryna, ona jest konserwowana :) :) :)
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 16.02.2004 15:35

wtak napisał(a):no sorry . Niech będzie margaryna, ona jest konserwowana :) :) :)

No byla z komuny taka przemyslowa, solona.... ale holenderska!!!!
:) :) :) :)
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 16.02.2004 17:15

Znamy się z innego wątku więc mnie nie zdziwiło, ze nie wiesz , że są torby lodówki.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 16.02.2004 19:03

Łukasz napisał(a):Znamy się z innego wątku więc mnie nie zdziwiło, ze nie wiesz , że są torby lodówki.

staram sie odrzucać od siebie mysl ze probujesz byc złośliwy...
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 16.02.2004 20:11

Midas napisał(a):
transakcje bezgotówkowe wypłata z bankomatu
VISA Electron brak 3% nie mniej niż 10 zł

Visa Classic 1 % 3% nie mniej niż 10 zł

Pozdrofionka. :arrow:

Zgadza się! Dlatego lepiej od razu wypłacić większą gotówkę z bankomatu, bo za 100 czy za 500 KN trzeba zapłacić tak samo.
8)
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 16.02.2004 20:49

Ludzie , jak się macie kłocić i przekomarzać to mam lepsza propozycję : jak w Cro za drogo to latem pakujmy wszyscy d.... w troki i jedźmy do....Bułgarii. Tam z pewnością będzie taniej. I pdobno też ładnie :)
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 16.02.2004 23:49

jacol8 napisał(a): jedźmy do....Bułgarii. Tam z pewnością będzie taniej. I pdobno też ładnie :)

No O.K., ale nie ma tam Adriatyku i Chorwatów.
Jest woda i są ludzie, ale...i woda mniej mokra i ludzie jacyś inni... :wink:
8)
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.02.2004 10:11

jacol8 napisał(a):Ludzie , jak się macie kłocić i przekomarzać to mam lepsza propozycję : jak w Cro za drogo to latem pakujmy wszyscy d.... w troki i jedźmy do....Bułgarii. Tam z pewnością będzie taniej. I pdobno też ładnie :)

Jest ładnie, ale to nie Chorwacja :!: Cywilizacja jakby trochę inna, no i ten dojazd nienajciekawszy.... :(
wtak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtak » 17.02.2004 10:13

jakżesz nienajciekawszy. Przejazd przez Rumunię dostarcza wielu wrażeń :)
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 17.02.2004 10:38

[quote="Piotr Lutynski"][quote="Łukasz"]Znamy się z innego wątku więc mnie nie zdziwiło, ze nie wiesz , że są torby lodówki.[/quote]

staram sie odrzucać od siebie mysl ze probujesz byc złośliwy...[/quote]

Po prostu zazdroszczę, że nie musisz o tym wiedzieć.
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.02.2004 10:43

wtak napisał(a):jakżesz nienajciekawszy. Przejazd przez Rumunię dostarcza wielu wrażeń :)

Wystarczą mi te sprzed blisko dwudziestu lat :?
Dziękuję :)
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 17.02.2004 12:15

Skubi napisał(a):
wtak napisał(a):jakżesz nienajciekawszy. Przejazd przez Rumunię dostarcza wielu wrażeń :)

Dwoch moich kolegow przejezdzalo przez Bulgarie w zeszym i dwa lata temu a jeden z nich przez Rumunie i opinia jest taka ze Rumunia to zachod... nawet drogi sa o niebo lepsze niz u nas ale Bulgaria to HORROR pod kazdym wzgledem!!!
Nawet gdy sie zatrzymali na parkingu przy stacji benzynowej to zaraz pojawiali sie "smutni" panowie w atach z zaciemnianymi szybami po haracz a kamery to nawet w samochodzie bal sie wyjmowac!!!

Piotr
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.02.2004 13:28

Piotr Lutynski napisał(a):
Skubi napisał(a):

Dwoch moich kolegow przejezdzalo przez Bulgarie w zeszym i dwa lata temu a jeden z nich przez Rumunie i opinia jest taka ze Rumunia to zachod... nawet drogi sa o niebo lepsze niz u nas ale Bulgaria to HORROR pod kazdym wzgledem!!!
Nawet gdy sie zatrzymali na parkingu przy stacji benzynowej to zaraz pojawiali sie "smutni" panowie w atach z zaciemnianymi szybami po haracz a kamery to nawet w samochodzie bal sie wyjmowac!!!

Piotr

Drogi to są pewnie są lepsze w każdym kraju poza Polską. Mimo wszystko mam opory przed nabywaniem nowych doświadczeń w Rumunii.
A może ktoś więcej napisze, jakie są jego wrażenia z przejazdu przez ten kraj. Może to tylko moje uprzedzenia z dawnych lat :?:
Pzdr
wtak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtak » 17.02.2004 13:59

No właśnie , wiele osób patrzy na Rumunię przez pryzmat żebrzących dzieci na ulicach. A kraj to piękny i nie taki niecywilizowany :) .
Niektórzy Angole twierdzą, iż w Polsce można białe niedźwiedzie spotkać :)
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 17.02.2004 16:01

wtak napisał(a):No właśnie , wiele osób patrzy na Rumunię przez pryzmat żebrzących dzieci na ulicach. A kraj to piękny i nie taki niecywilizowany :) .
Niektórzy Angole twierdzą, iż w Polsce można białe niedźwiedzie spotkać :)

Wedlug relacji... Bułgaria to przy Rumunii tragedia... tam sa dobre tyko ogrodzone osrodki hotelowe nad morzem... i to tez pilmowane i "ochraniane" przez mafie..... dostac trzeba by sie tam samolotem 8O 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

EURO szaleństwo!!!!!!!!!!!!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone