wtak napisał(a):no sorry . Niech będzie margaryna, ona jest konserwowana
Łukasz napisał(a):Znamy się z innego wątku więc mnie nie zdziwiło, ze nie wiesz , że są torby lodówki.
Midas napisał(a):
transakcje bezgotówkowe wypłata z bankomatu
VISA Electron brak 3% nie mniej niż 10 zł
Visa Classic 1 % 3% nie mniej niż 10 zł
Pozdrofionka.
jacol8 napisał(a):Ludzie , jak się macie kłocić i przekomarzać to mam lepsza propozycję : jak w Cro za drogo to latem pakujmy wszyscy d.... w troki i jedźmy do....Bułgarii. Tam z pewnością będzie taniej. I pdobno też ładnie
Skubi napisał(a):wtak napisał(a):jakżesz nienajciekawszy. Przejazd przez Rumunię dostarcza wielu wrażeń
Wystarczą mi te sprzed blisko dwudziestu lat
Dziękuję
Piotr Lutynski napisał(a):Skubi napisał(a):wtak napisał(a):jakżesz nienajciekawszy. Przejazd przez Rumunię dostarcza wielu wrażeń
Wystarczą mi te sprzed blisko dwudziestu lat
Dziękuję
Dwoch moich kolegow przejezdzalo przez Bulgarie w zeszym i dwa lata temu a jeden z nich przez Rumunie i opinia jest taka ze Rumunia to zachod... nawet drogi sa o niebo lepsze niz u nas ale Bulgaria to HORROR pod kazdym wzgledem!!!
Nawet gdy sie zatrzymali na parkingu przy stacji benzynowej to zaraz pojawiali sie "smutni" panowie w atach z zaciemnianymi szybami po haracz a kamery to nawet w samochodzie bal sie wyjmowac!!!
Piotr
wtak napisał(a):No właśnie , wiele osób patrzy na Rumunię przez pryzmat żebrzących dzieci na ulicach. A kraj to piękny i nie taki niecywilizowany .
Niektórzy Angole twierdzą, iż w Polsce można białe niedźwiedzie spotkać
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne