.... widać że "lewacke" przyzwyczajenia nie zamierają w narodzie
kecZap + "wódzia"? co to za zestaw? "krwawawódzia"?
hepik napisał(a):A co ma ortografia wspólnego z euro po cztery pięćdziesiąt?
Piękny oftopic ...i to z udziałem moderatora!!!
j_w napisał(a):asikx napisał(a):jorgus111 napisał(a):Włączam TV kryzys, otwieram gazetę recesja, otwieram lodówkę a tam...jedno i drugie...
Ech moderatorzy... Jeden z butelką wódki w ręku, drugi z dwoma w lodówce...
.... widać że "lewacke" przyzwyczajenia nie zamierają w narodzie
kecZap + "wódzia"? co to za zestaw? "krwawawódzia"?
Janusz Bajcer napisał(a):Może i off-topik, ale jak ktoś pyta lub odnosi post bezpośrednio do mnie, to staram się odpowiadać
hepik napisał(a):Nie ma innej możliwości na oftopic-ktoś pisze nie na temat,drugi sie do tego odnosi,pierwszy odpowiada a trzeci dokłada...kwitesencja OT
O ile pierwszy i trzeci może miec to w d..ie to opiekun wręcz przeciwnie
Janusz Bajcer napisał(a):. Wracając do tematu - wg tej prognozy...
janniko napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):. Wracając do tematu - wg tej prognozy...
Drogi nasz Moderatorze!
Więcej taki informacji!
Duże pifo.. !!! masz u mnie..
Goldman Sachs: euro po 4,90 zł
(Parkiet/13.03.2009, godz. 07:03)
Najnowsze prognozy Goldman Sashs mówią, że za trzy miesiące euro będzie kosztować 4,9 złotego – informuje gazeta giełdy „Parkiet”.
Miesiąc temu bank przewidywał, że za jedno euro w perspektywie trzymiesięcznej będzie trzeba zapłacić 4,6 złotego. Przewidywany kurs złotego do euro jest bliski rekordowi z lutego 2004 roku, kiedy to jedno euro kosztowało ponad 4,90 zł – zauważa gazeta.
„Parkiet” podaje także, że analitycy banku spodziewają się, że słabość złotego utrzyma się jeszcze przez kilka miesięcy. Potem złoty umocni się w stosunku do euro – do poziomu 4,70 zł za jedno euro.
.
krzycholu napisał(a): chodzi w nim o to że analitycy Goldman Sachs szacuja kurs euro do złotego w perspektywie trzech miesięcy na 4,90 pln za euro , czyli powrot do niedawnych szczytów...
krzycholu napisał(a):Witam
Juz euro zaczęło spadac a pejsiarze swoje...
http://biznes.onet.pl/2,1547267,prasa.html
Coś mi sie ten tekst nie otwiera
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne