walp napisał(a):I proszę sobie jaj z tematu nie robić, bo to może być moja osobista tragedia.
Jeżeli Ci to pomoże Waldek to łączę się z Tobą w bulu.
walp napisał(a):W kantorze w Bydgoszczy, cena euro 4,19. Przypuścić szturm, czy czekać? Zaczekam.
walp napisał(a):1 czerwca pisałem:walp napisał(a):W kantorze w Bydgoszczy, cena euro 4,19. Przypuścić szturm, czy czekać? Zaczekam.
No i "wtopiłem" 76,5 pln, bo dzisiaj kurs 4,28, a muszę jeszcze dokupić 850 euro. Mówili, że na koniec sierpnia będzie niższy. I co
Zdecydowałem jednak, że pomimo tej wtopy, pojadę.
Endrju napisał(a):krakuscity napisał(a):Dziś Euro można było kupić po 4,18zł
I to chyba dobry moment żeby zakupić. Już dłuższy czas utrzymuje się na podobnym poziomie.
yzedef napisał(a):Endrju napisał(a):krakuscity napisał(a):Dziś Euro można było kupić po 4,18zł
I to chyba dobry moment żeby zakupić. Już dłuższy czas utrzymuje się na podobnym poziomie.
Albo jeszcze czekać , wszystko zależy czy mamy w sobie żyłkę hazardzisty czy nie .
Patrząc na trendy historyczne to raczej kurs spada... ale są to tak nie duże wartości że jedno jakieś wydarzenie i wszystko poleci...
Ja poczekam do wiosny, teraz i tak do Cro się nie wybieram
adrianek90 napisał(a):Nawet jeśli spadnie jeszcze cena to nie będę płakał, i tak mam lepiej niż rok temu i to dość zauważalnie, a do 4 złotych zapewne nie spadnie. A jak zdrożeje to się będę cieszył że już kupiłem i mam.