Akc3nt napisał(a):Po 8 rano sprawdziłem Cinkciarza... Euro sprzedawali po ponad 5,4 zł a skupowali po ok 3,60
To musiało im coś nawalić w systemie
W Katowicach rano Euro było po 4,55 Kuna 0,65 teraz jest Euro po 4,47 a Kuna po 0,62
kodens79 napisał(a):Akc3nt napisał(a):Po 8 rano sprawdziłem Cinkciarza... Euro sprzedawali po ponad 5,4 zł a skupowali po ok 3,60
W Katowicach rano Euro było po 4,55 Kuna 0,65 teraz jest Euro po 4,47 a Kuna po 0,62
KarKoz napisał(a):kodens79 napisał(a):Akc3nt napisał(a):Po 8 rano sprawdziłem Cinkciarza... Euro sprzedawali po ponad 5,4 zł a skupowali po ok 3,60
Ja któregoś razu (kwestia kilku dni wstecz) na Walutomacie widziałem Euro po 4,00... nie mogłem uwierzyć, odświeżenie strony sprowadziło mnie na ziemię.
figusek napisał(a):Jeśli macie możliwość, to zerknijcie na kursy walut na Poczcie Polskiej. Właśnie z niej wracam i kurs euro to 4.40, natomiast w kantorze najtaniej 4.44 - pewnie na 4.43 by zeszło
VONPLES napisał(a):figusek napisał(a):Jeśli macie możliwość, to zerknijcie na kursy walut na Poczcie Polskiej. Właśnie z niej wracam i kurs euro to 4.40, natomiast w kantorze najtaniej 4.44 - pewnie na 4.43 by zeszło
W kantorze byłem przed chwilą....4,43.. 2 grosze taniej niż wczoraj!
figusek napisał(a):Jeśli macie możliwość, to zerknijcie na kursy walut na Poczcie Polskiej. Właśnie z niej wracam i kurs euro to 4.40, natomiast w kantorze najtaniej 4.44 - pewnie na 4.43 by zeszło
eStefan napisał(a):figusek napisał(a):Jeśli macie możliwość, to zerknijcie na kursy walut na Poczcie Polskiej. Właśnie z niej wracam i kurs euro to 4.40, natomiast w kantorze najtaniej 4.44 - pewnie na 4.43 by zeszło
Sprawdziłem na stronie poczty polskiej i kurs jest 4.43 czyli drożej niż w kantorach internetowych, równy ze stacjonarnymi lub wyższy.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne