Temcza napisał(a): jakie szczescie , ze sa jeszcze zakurzone sloiki:-))))
Podaj namiary, to Cię od tego problemu uwolnimy...
FUX napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): Jak już się wszyscy obłowią Naszym kosztem to euro wróci do około 3 złotych.
Marzenia...
Temcza napisał(a):Ufffffff ja mam 1200 E, 380 koron i 850 kun...........zakupionych w sierpniu 2008.........jakie szczescie , ze sa jeszcze zakurzone sloiki:-))))
FUX napisał(a):maciek1956 napisał(a):
2. podaj adres
Sloika....
koledr napisał(a):Witam wszystkich
dzisiaj rano euro było po 4,71 o godzi 20 już 4.60 - czyżby zaczynał się spadek Jak już się wszyscy obłowią Naszym kosztem to euro wróci do około 3 złotych.
majeczka napisał(a):koledr napisał(a):Witam wszystkich
dzisiaj rano euro było po 4,71 o godzi 20 już 4.60 - czyżby zaczynał się spadek Jak już się wszyscy obłowią Naszym kosztem to euro wróci do około 3 złotych.
Czyli Twoim zdaniem mniej więcej kiedy? Podejrzewam, że niestety nikt z nas tego się nie spodziewał. Wówczas na pewno poczynilibyśmy pewne niezbędne, asekuracyjne ruchy.... Nio i cóż nikt nie umie na dzień dzisiejszy przewidzieć ciągu dalszego...
majeczka napisał(a):gosa12 napisał(a):Jedynym ratunkiem dla PLN jest zmiana stanowiska Prezydenta RP na temat wprowadzenia Euro.
Cóż, może 2015, ewentualnie 2020... Na pewno nie wcześniej....
AndrzejJ. napisał(a):koledr napisał(a):Witam wszystkich
dzisiaj rano euro było po 4,71 o godzi 20 już 4.60 - czyżby zaczynał się spadek miejmy nadzieje bo do wakacji coraz bliżej. Jestem dobrej myśli i mam nadzieje że spadnie przynajmniej do 4 zł, jak narazie nic nie możemy zrobić tylko czekać i obserwować.
Spekulanci trenują i parę zakładow pracy nawet takich giełdowych pójdzie na zieloną trawkę bo się bawiły opcjami waltowymi.Donald i NBP nie chcą się wtrącać.A to przecież to prawie jak Trzecia Wojna Światowa.Z Zachodu opcje ,ze wschodu rura.
Jak już się wszyscy obłowią Naszym kosztem to euro wróci do około 3 złotych.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne